Lifestyle

6 znakova da je zainteresirana za tebe

Znamo, pročitali ste već na desetke znakova, ali stvarno smo pronašli šest super znakova da je luda za tobom. Čitaj znakove i pokreni se!

1. Daruje ti pažnju

Okreće stolac prema vama, okreće tijelo prema vama, fokusira vas. Žene puno bolje čitaju znakove tijela od nas i na nama je da te sitnice počnemo primijećivati.

2. Refleksi

Kada vam nešto padne, gledajte njezinu reakciju. Ako pogleda sastrane radi srama ili uopće ne reagira, potiskuje materinske instinkte. Nema nikakve poveznice s vama.

Ako vam pak pomogne, na dobrom ste putu.

3. Želi vaš okus

Ponudite joj nešto vašeg za jesti, ako sa svojom vilicom krene prema vašem tanjuru, nema kemije. Ako krene s ustima prema vašoj vilici, želi vas – jako…

4. Komplimenti

Žele vole komplimente, ali treba ih dozirati, pogotovo ako ste na prvom spojaku. Puno se pripremala za taj izlazak i želi da to primijetite. Ako ga vrati, pokazuje da cijeni tvoje mišljenje. I opet ste na konju!

5. Pitanjce

Postavite neko nevezano pitanje uz razgovor, o kineskom zidu ili Havajima. Ako će se potruditi da vam odgovori, imate šanse.

6. Čokolada

Kada pored vas jede neki desert, da li ubaci u usta, prožvaće i proguta kao da je korica kruha ili stvarno uživa u svakom grizu. Ako uživa, voli hedonističku stranu života i upravo ima orgazam u ustima. Pored vas joj je vrlo ugodno.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close