Brzina

Novi Tesla Roadster ide do 100km/h za 1.9 sekundi i najbrži je serijski proizveden auto na svijetu

Novi Roadster i novi Tesla Semitruckovi zvijezde su jučerašnjeg predstavljanja Elona Muska. Nakon što je pola sata predstavljao svoju viziju kamiona na električni pogon s dometom od 500km i koji su izrađeni od motora i dijelova nove Tesle serije 3, upravo se iz tog kamiona spustio novi Roadster. Obećano nam je ubrzanje od 0 do 100 km/h za 1.9 sekunde, što je brže od prosječne Formule 1! Četvrt milje ide za 8.9 sekundi, a za krajnju brzinu od preko 250 milja na sat, tj. oko 400 km/h ćemo još morati pričekati do 2020. Lomi tri rekorda, ima prtljažnik kakvog sigurno ne očekujete i ima 4 sjedala! Zadnja dva su za male ljude, ali ih ima!

Autonomija od 1000 kilometara s jednim punjenjem je pohvalna, ali da vas ne davimo previše detaljima, pogledajte u nastavku video predstavljanja. Početna cijena? 200.000 dolara. Ali ako želite svoje mjesto rezervirati već sad, to će biti dodatnih 50.000.

 

 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close