Lifestyle

Macho.hr izbor Top 5 muških mirisa za jesen 2017.

Kako smo upravo zagazili u jesen, dani su svakim danom sve kraći, a noći sve hladnije. To je idealno vrijeme da mirise prozračnih nota koje smo nosili tijekom ljeta pospremimo na policu i prigrlimo one raskošnijih intenzivnijih nota koje će nas grijati kroz hladne dane koji su pred nama. Kako smo već mnogo puta rekli da je miris jedna od stvari koje žene najčešće zamjećuju, ovaj put vam donosimo naš izbor Top 5 parfema za jesen 2017. godine.

Bvlgari “Man in Black”

Cijena (50ml): oko 460 kn

bvlgari

Miris kojeg je Bvlgari predstavio za proslavu 130 godina postojanja, kao nasljednika originalnog mirisa Bvlgari Man iz 2010. godine. Miris je najavljen kao hrabar i karizmatičan, te inspiriran mitom o rođenju Vulkana, boga vatre, vulkana i kovača.

 

Calvin Klein “Euphoria”

Cijena (30ml): 310 kn

o.1255

Euphoria je osvježavajuć i senzualan miris drvenkastih aroma u kojem prevladavaju mirisne note đumbira i papra, dok ćete u pozadini osjetiti note tamnog bosiljka i cedara.

 

Bleu De Chanel

Cijena (50ml): oko 510 kn

bleu-de-chanel

Ako nas pitate koji je naš favorit među mirisima s liste, onda je to definitivno Bleu iz Chanela. Nevjerojatno muževan miris koji prema riječima njegovog kreatora djeluje na tri načina: Svježinom koju daju mirisne note citrusa, vetivera i crvenog papra, energijom koje donose note grejpfruta i cedara i eksplozijom senzualnosti iz mirisnih nota sandalovine i đumbira.

 

Tom Ford “Noir”

Cijena (50ml): oko 520 kn

elle-tom-ford-noir-lgn

Kao i ostali mirisi, Noir je još jedan topao i muževan miris iz kolekcije Tom Forda. Ako ste dovoljno samouvjereni i želite nešto drugačije, onda je Noir pravi miris za vas. Kod ovog mirisa prevladava mirisne note ljubičica, bergamota i crvenog papra.

 

L’Homme Parfum Intense by Yves Saint Laurent

Cijena (60ml): oko 420 kn

L'HOMME INTENSE_DP

Miris za sofisticiranog modernog muškarca, koji je varijacija klasičnog L’Homme mirisa izdanog 2006. godine. Topao miris orijentalne note kod kojeg se najviše ističe mirisna nota cvijeta naranče, cedara i ljubičice.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close