MachoChef

Druženje koje se ne propušta – Zagreb Burger Festival powered by Heinz

Na sveopće veselje svih ljubitelja hamburgera, uskoro počinje Zagreb Burger Festival. Fini miomirisi razigrat će vaše okusne pupoljke na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 14. do 24. rujna. Kreativni studio Kokoš ili jaje dovodi deset burger barova iz Zagreba, Splita, Fažane, Pule i Dubrovnika. Iz Zagreba dolaze prošlogodišnji pobjednik Submarine, kultni RougeMarin, popularni Kitchen&Grill Plac, restoran s tradicijom Maredo, vege oaza Green Point te uvijek pun ideja 50 Burgers&Champagne Bar. Morske mirise i okuse uz originalnu riblju ponudu donosi  Barba iz Dubrovnika. Na gurmanskim valovima  iz Istre stižu kreativni Arboretum Pub i inovativni Mason, a iz Splita vesela ekipa Toto's Burger Bara. Ovogodišnja novost je GRILL ZONA po mjeri urbanog muškarca, kutak u kojem će baš svaki muškarac pronaći nešto po svojim guštima. Tu ćete na licu mjesta moći kupiti svježi kvalitetan steak i odmah ga baciti na grill te tako svojim brčićima podariti rajski tretman koji ste dugo čekali! Najveća atrakcija muškoj zoni bit će Big Green Egg. Priča se da je ovo “veliko zeleno jaje” najbolji roštilj u Svemiru, što je vjerojatno i točno uzevši u obzir čak pet funkcija kojima se može pohvaliti: grillom, krušnom peći, pekom, pušnicom i pećnicom.

No, što je burger bez fine cuge? Očekuje vas čak 5 barova, od kojih jedan na kotačima. Bit će tu originalnih cocktaila, osvježavajućih zlatnih pivskih kapi, ma guštanje na najjače! U lounge zoni dobro ćete se opustiti, a moći ćete testirati i svoje vještine u stolnom nogometu i poznatoj irskoj igri Ring Board.

Ove godine na svoje će doći i vegetarijanci, kao i osobe osjetljive na gluten. Osim spomenutih sadržaja, u pripremi su i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora, a pripremili smo i zone za vaše nježnije polovice i klince, tako da ćete svi moći odvojiti dovoljno vremena baš za ono pošto ste i došli. Dinamičan desetodnevni program bit će praćen atraktivnim glazbenim i gastro događanjima za brojne domaće i strane goste, a cijeli program po zonama pogledajte na na Facebook i Instagram profilu Zagreb Burger Festivala. Vidimo se!

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close