Brzina

Ovo je nevjerovatno brz novi BMW M5, a mi napokon imamo i brojke

Nakon što su prije vremena iscurile slike nove M5-ice, BMW je napokon dao u javnost sve informacije o novostima koje bi vas mogle zainteresirati za novi BMW M5. Iz Motorsport odjela dolazi nam predivno obiteljsko vozilo s kojim možete uživati u raznim životnim situacijama. Skratit ćete vrijeme koje vam je potrebno da dođete na posao, imate dovoljno velik bunker za vikend Shoppingiranje i dvoja dječja kolica, vaši poslovni partneri će se čuditi jer više nikad nećete zakasniti na sastanak, a vaša ljubavnica će se moći pohvaliti svim svojim prijateljicama da ona ima najluđeg vozača za dečka. Uz to, svi tateki budu vas obožavali i htjet će se s vama voziti.

 

BMW je ovoga puta ponovio taktiku na novom modelu koja će zauvijek funkcionirati. Dodaj veći turbo, tj. ovoga puta, dodaj dva veća turba. Naravno i kura mršavljenja od 23 kilograma pomaže. Radi se o dobrom starom 4.4 litarskom bi-turbo V8 motoru koji u ovom izdanju isporučuje ludih 592 konja s okretnim momentom od 750Nm. Ubrzanje do 100 km/h: 3.4 sekunde. 0-200 km/h: 11.1 sekunda. Top brzina? Možete birati! Elektronsko ograničenje na 250 km/h ili na 300 km/h ovisi jedino o vama i dubini vašeg džepa.

Novi xDrive pogon na sva četiri kotača omogućava reduciranje snage na prednje kotače u čak četiri koraka, što bi značilo da ćete zasigurno pronaći mod u kojem ćete jednostavno driftati po ulicama omiljenog vam grada.

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close