Sport

Meč McGregor vs. Mayweather se bliži, a mi imamo par zanimljivih videa

[AdSense-A]

Mala novost, meč će se moći izravno gledatiu 3 h u noći sa subote na nedjelju na RTL Televiziji! Woohooooo!!!

U subotu, 27.08.2017. oko 2 ujutro počinje event stoljeća, boksački meč između neporaženog svjetskog prvaka Floyda “Money” Mayweathera sa skorom 49:0 i Conora McGregora, UFC prvaka svijeta u dvije kategorije koji nema ni jedan službeni boksački meč. Meč koji će se održali u Las Vegasu, Nevada u T-Mobile areni, meč koji će zaraditi nekoliko milijardi dolara, meč koji će borcima zaraditi nikad do sad viđenu količinu novaca. Tračevi su da će McGregor zaraditi iznad 100 milijuna dolara, a Mayweather iznad 250 milijuna dolara.

S obzirom na to da je do meča manje od tjedan dana, tenzije su više nego ikad. Nakon turneje po svijetu i promoviranja meča u kojem su se gospoda izvrijeđala više nego supružnici u 50 godina braka, vrijeme je da teatar i gluma prestanu, te da se navuku rukavice. McGregor je poznat po vrijeđanju i psihičkom zlostavljanju prije mečeva, što je najbolje pokazao prije borbe s Aldom (pogledajte najbolja vrijeđanja na YouTubeu ako se želite nasmijati), a ovog puta dobro se istresao i na Mayweatheru.

Što će se u meču dogoditi, još ne možemo znati. Sve pretpostavke su samo to, obične pretpostavke i zato ne čudi da su boksači stali na stranu Floyda, a bilo tko s mozgom na stranu McGregora 🙂 Budimo realni. McGregor je mlađi 15 godina, u vrhuncu karijere, snage i tehnike, no ne zna baš tako dobro boksati. S druge strane tu je “starac” Mayweather koji je tehnički najbolji boksač svih vremena, s naglaskom na inteligentno tajmirane napade, a slovi i kao majstor obrane. Hoće li i koliko će tehnika i iskustvo prevladati mladost i snagu, vidjet ćemo. Do onda, zabavite se uz ove odlične snimke, pripremite ekipu, pive, viski, grickalice i kubanske. U subotu gledamo meč stoljeća.

https://www.youtube.com/watch?v=WNZfMTOcfdM

https://www.youtube.com/watch?v=pv6-NsaqFag

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close