Lifestyle

5 legendarnih mirisa “stare škole” koje bi trebao isprobati baš svaki muškarac

Iako znanstvenici nisu sasvim sigurni koji mirisi privlače određeni spol, sasvim su sigurni da miris ima velike veze da li ćete nekome biti privlačni ili ne. Miris je nešto po čemu će vas žene možda najviše pamtiti i zato izaberite mudro jer svojim mirisom ostavljate dojam i utječete na to na koji će vas način žene percipirati. Zato vam danas donosimo pet legendarnih mirisa koje bi trebao isprobati baš svaki muškarac, jer se možda baš među njima skriva onaj koji opisuje baš vas i vašu osobnost. U svakom slučaju, s ovih pet legendarnih mirisa ćete teško pogriješiti.

[AdSense-A]

Acqua Di Parma – Colonia

Nevjerojatno, no Colonia je miris star više od stoljeća, što znači da je jedan od najdugovječnijih mirisa svih vremena. Predstavljen 1916. godine, ovaj legendarni miris sigurno je zaslužan za mnoga uspješna zavođenja, a karakterizira ga miris bugarske ruže, jantara i laganog mošusa. Simbol je profinjenosti i stila.

Green Irish Tweed – Creed

Intenzivan miris za prave muškarce koji je predstavljen sad već davne 1985. godine, ali još uvijek ne gubi na popularnosti. Osnovne mirisne note čine sandalovina, jantar, bosiljak, verbena i iris. Samo za samouvjerene i snažne muškarce.

Eau Savage – Dior

Predstavljen još 1966. godine, prepoznatljivim su ga učinile svježe limunkaste arome u kombinaciji s lavandom na drvenoj, muževnoj osnovi. Jasne i svježe note limuna i svježeg ružmarina odlično se slažu s drvenim, muževnim nijansama podloge koju čine hrastova mahovina, vetiver, jantar i mošus.

Pour Monsieur – Chanel

Vječiti klasik koji oduševljava večih više od šezdeset godina, a u njemu uživaju i nove, moderne generacije mladih. Mahovina hrasta i cedar stvaraju oštru, zavodljivu bazu za pikantne srednje note đumbira, kardamoma i bosiljka, koji uz verbenu, limun i neroli čine savršen muževan spoj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vetiver – Guerlain

Muževan i elegantan, Vetiver je predstavljen 1961. godine i u kratkom vremenu postao klasik koji još i danas oduševljava. Travne aromatične note, prepliću se s mirnom notom vetivera, a parfem je vrlo zračan i postojan, pa je čest odabir onih koji vole lakše parfeme. U visokim notama nalazimo note bergamota, korijandera, limuna i mandarine, dok se u srcu mirisa nalaze vetiver i cedar. Odličan odabir za tople ljetne noći.

[AdSense-A]

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close