Lifestyle

Kako se riještiti dlaka na leđima

Znanstveno je dokazano da žene vole dlakave muškarce. No, za sve postoji granica, a ukoliko imate dlakava leđa, to znači da ste granicu prešli. No bez brige, mi vam donosimo savjete kako se riješiti dlaka na leđima na najučinkovitiji način.

Prvo što vam treba je partner u zločinu. Naime, dlake na leđima ne možete iskorijeniti sami (barem ne učinkovito), tako da je druga osoba neophodna. Kada je riječ o efikasnosti, izbjegavajte koristiti trimere i žilete jer ćete time trenutno riješiti problem, a dlake će se vratiti kroz tjedan dana deblje i gušće. Kako biste to izbjegli, koristite vosak i trake za depilaciju.

Iako su trake jedan od bolnijih načina, one imaju najdugotrajnije rezultate, a uz to su jednostavane i ne stvaraju nered koji biste dobili kada biste koristili trimer. Postupak uključuje aplikaciju vrućeg voska direktno na dlakavo područje, a na njega se lijepi traka koju potom povučete u smjeru rasta dlaka. Nakon depilacije, koža je izrazito suha i crvena te je nužno primijeniti antibakterijsku kremu.

S ovim načinom rješavanja dlakavosti, rezultati traju i više od mjesec dana.

 

 

Tags
Back to top button
Close