BirtijaPutovanja

Škotski krafteri otvaraju DogHouse Hotel i pivnicu u kojem svaka soba ima točionik, gajbu i bar!

Ekipa proizvođača kraft pive iz Škotske, BrewDog ima jednu odličnu ideju! Žele u Columbusu napraviti hotel kraft pive odmah do svoje tvornice! Postavili su kampanju na Indiegogo i traže vašu pomoć!

Ideja je sljedeća. Oni vole pivo. Muškarci cijelog svijeta vole pivo. Žene cijelog svijeta vole masaže, Wellness, saune i razno razne gluposti, te gnjave svoje snažnije polovice da s njima gube vrijeme u tim užasnim, ženskim, šminkerskim odmaralištima. A zašto bi muškarci tamo išli? Pa zar nema neko bolje mjesto gdje bi se i mi mogli dobro zabaviti? Mjesto s odličnim pivama, jacuzzijem napravljenim od bačvi u kojima su se najbolje svjetske pive kuhale, u sobama sa točionicima, odličnom klopom i još boljim ambijentom?

Pa naravno! Upoznajte DogHouse hotel u Columbusu u Ohiu, USA! Ovi ludi škoti imaju odlično kraft pivo imena BrewDog koje je od 2007. godine do danas postalo najprodavanije kraft pivo u Velikoj Britaniji! Izvoze u 60 zemalja, imaju više od 49 pivnica po svijetu, a sad su spremni za hotelijerstvo!

Zaboravite Wellness vikend s babama, vrijeme je za party s ekipom!!!

Više o kampanji pogledajte na Indiegogo, a mi vam donosimo video koji će vas upoznati s ovim odličnim hotelom!

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close