Kamasutra

Šest neugodnih pitanja o seksu koje ste htjeli pitati djevojke, a niste. Mi imamo odgovore.

U ime znanosti, ljubavi, boljeg seksa i sretnijeg života, napravili smo popis neugodnih pitanja o seksu koje bi muškarci najradije pitali svoje djevojke, ali nikad nisu imali dovoljno hrabrosti. Ako ste hrabri i ludi, možda već jeste, ali većina nije. Je li razlog što niste dovoljno otvoreni o seksu čista neugoda, blag nesigurnost, konzervativna djevojka ili vaš bolestan um, nikad nećemo saznati. No jasno vam je da smo morali saznati s čime imamo posla.

Pitanje: Da li vam smeta kad previše drkamo, ups, masturbiramo?

Odgovor: Ne, ako je u granicama normale. Da, ako si zbog toga umoran, nezainteresiran, kasniš na posao, živiš u neredu, smrdiš i nećeš se družiti jer si ga tri puta lupio u zadnjih par sati. Ako vam djevojka nije zanimljiva i ako vam se ne da s njom seksati jer ste taj dan majmuna iscijedili više puta, sorry, pretjeruješ i to nema smisla. Ako si normalan, nema problema. Orgazam je zdrav za tijelo i duh, ali ti mora biti jasno da je seks bolji od masturbacije. Ako postoji potreba za više orgazama, javite se svojoj djevojci, odmorite malo desnicu. 🙂

Pitanje: Da li ga cure vole “u guzu”?

Odgovor: Neke da, neke ne. Nikad nećete saznati, ako ne pitate. Postoji način na koji se to radi, a da ne bude bolno i neugodno iskustvo i za jednog i za drugog. Ne smijete to pitanje postaviti za večerom, a još je gora ideja iznenaditi ju istim za vrijeme seksa. Koliko god vam to bilo neugodno, morat ćete o tome voditi poseban razgovor. Recite joj da bi isprobali neke nove stvari, i nemojte odmah baciti bombu s analcem. Polako. Nek vas ona prvo zaveže. Nakon vezanja krenite na igračke, a nakon toga, razgovor o guzi. 😉

Pitanje: Da li vas jako živcira kad brzo svršimo?

Odgovor: Definiraj brzo. Za seks je normalno da traje od 4 do 10 minuta, ali može to i puno duže. Kad mislimo duže, ne mislimo na ritam penetriranje ko na death metal koncertu, već na maženje, ljubljenje, oralni seks itd. Ako shvatiš da ćeš brzo svršiti, vadi ga van i mijenjaj poziciju! Uspori ritam, baci se ma ljubljenje, maženje i slično. Ako je vrijeme za agresivu i ako cura želi jači seks, ne pitaj gluposti. Lupi majmuna prije pa češ moći duže.

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close