Kamasutra

Horor u krevetu – 4 najopasnije seksualne poze u koje se možete upustiti

Okupimo li poveći broj muškaraca i svima postavimo isto pitanje “Što je najgore što vam se može dogoditi u krevetu prilikom seksa?”, velika većina bi vjerojatno odgovorila da je to Đonijevo odbijanje “poslušnosti” u najgorem trenutku. Naravno, zabrinuti smo i zbog toga, ali ipak postoji jedna stvar iz noćnih mora, ozljeda koju ne bismo poželjeli ni najgorem neprijatelju muškog roda,a to je lom penisa. Da, iako se radi o mišiću, to je stvarna ozljeda koja i nije toliko rijetka, a seksualne poze o kojima danas pišemo, uzele su danak kod velikog postotka takvih ozljeda. Naravno, nisu sve vezane baš uz tu ozljedu, ali ovo su četiri najopasnije seks poze u koje se možete upustiti prilikom “igrica” sa svojom partnericom. No, to ne znači da odmah morate odustati od njih, samo smo vam htjeli skrenuti pažnju, da kad se sljedeći put zaigrate, ipak pripazite malo i njega, jer to je bol koju zasigurno ne želite osjetiti.

[AdSense-A]

Cowgirl poza sa zabačenim leđima

Već i sam naziv zvuči neudobno, a seks poza prilikom koje je djevojka na vama i još k tome zavaljena prema nazad, ni približno ne omogućava prirodan kut ulaska penisa, pa pri tome postoji opasnost nastanka trajne zakrivljenosti penisa svakog puta kad dobijete erekciju.

Doggy style

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije isprobala ovaj bezvremenski klasik, a sigurno smo da je i to jedan od razloga zbog kojih se ubraja među najopasnije seksualne poze. Vjerovali ili ne, navodno je baš dobar stari “Doggy” odgovoran za 29% svih lomova penisa.

Pogo štap (Pogo stick)

Ova poza definitivno nije za svakoga, pa ni ne čudi da dolazi do dosta ozljeda kad se u nju upuštaju oni koji inače baš i ne snimaju filmove za odrasle. Kako bi je izveli, prvo morate biti u dobroj formi, jer držati partnericu koja vas je obgrlila nogama u zraku dok penetrirate skakajući, definitivno nije za svakoga. Navodno se radi o pozi koja je najodgovornija za ozljede leđa, padove i poneki lom.

Djevojka na vama (Girl on top)

Prema istraživanjima, ovo je najopasnija poza u koju se možete upustiti s partnericom. Razlog tome je što djevojka koja se nalazi na vama ne osjeća do koje mjere može ići, pa postoji mogućnost da cijelom svojom težinom sjedne na penis usljed krive penetracije. Evo, pustite je da preuzme kontrolu i slomit će vam Đonija.

[AdSense-A]

Tags
Back to top button
Close