Tech

Gadgeti kojima se veselimo u 2017.

Iako je 2017. već započela, nije izazvala velika iznenađenja kada je riječ o novitetima iz svijeta tehnologije. No, to će se ubrzo promijeniti. Naime, 2017. je, najavljuju veliki proizvođači, godina koju su jedva dočekli svi ljubitelji gadgeta.

[AdSense-A]

Prvi na listi noviteta je Samsung Galaxy S8. Nakon debakla s modelom S7, iz Samsunga najavljuju mobitel koji će biti najpametniji od svih pametnih mobitela na tržištu. Razlog je tome što S8 sadrži novu digitalnu potporu od strane Viva, startupa umjetne inteligencije koji je Samsung kupio početkom 2016.

Ljubitelji Applea svakako će se oduševiti Iphoneom 8 koji se lansira na tržište povodom Appleovog desetog rođendana. Iphone 8 bi trebao biti all-glass, što znači da površina ekrana pokriva cijelu prednju površinu mobitela. Prednja strana se mijenja i po tome što Apple izbacuje svoju poznatu home tipku.

Ožujak 2017. biti će mjesec u kojem će Nintendo ljubitelji nakon dugo vremena doći na svoje. Naime, kultni će Nintendo  tad lansirani Nintendo Switch, novu igraću konzolu koja će biti namjenjena uživanju u video igrama, no korisnicima će služiti i kao osobni tablet.  The Switch će koristiti prilagođeni sustav, tako zvani „system-on-chip“ proivedenog od strane Nvidia Tegra kompanije.

Tako u 2017oj imamo mnoštvo noviteta koje željno iščekujemo!

Tags
Back to top button
Close