Fitness i zdravljeSport

Želite definiciju? McGregorov nutricionist ima odličan trik kako da se riješite ovisnosti o šećeru!

[AdSense-A]

 

Ako vam itko može pomoći kako da smršavite, trenirate bolje i jače, budete moćniji i napokon skinete tih par dodatnih kila i nabijete definiciju, onda su to profesionalni nutricionisti čiji savjeti koštaju zlata. Upravo zbog toga ih koriste i najbogatiji borci na planetu. Jedan od njih je i George Lockhart, osobni nutricionist Connora McGregora, koji je u jednom od svojih zadnjih intervjua objasnio odličan trik pomoću kojeg je već mnoge sportaše “skinuo” sa šećera.

Ovisnost o šećeru je prva stvar koje se morate riješiti ako želite biti vrhunski sportaš. Ako želite skinuti kile, šećer vam je problem broj 1.! Ta bijela odvratna ali i slatka supstanca izaziva jaču ovisnost nego kokain i užasno je se teško riješiti. Primarni je razlog debljanja, uništava vaše tijelo na tisuće načina, a opet, možemo ga pronaći u skoro svim namirnicama koje kupujemo. Ljudi koji ne jedu šećer su zdraviji, ljepši, mršaviji, sretniji, a i žive duže! Što onda čekamo?

Ako je vjerovati Lockhartu, rješenje je vrlo jednostavno. Cimet.

Što više šećera konzumirate, to ćete ga još više željeti. Kad se tijelo navikne na određene količine šećera, vrlo se teško s njime boriti. Užasno je teško i upravo zbog toga je mnogima toliko teško smršaviti. Čak i kad niste gladni, upravo nakon obilnog obroka, vaše tijelo želi nešto slatko. Užas! Poput žeđi koja nikad ne prestaje, šećer je opasna supstanca o kojoj ste ovisni i koja vas polako ubija.

Ako kod kuće nemate cimeta, nabavite ga. Nije skupo, a vrlo je efikasan u brzom reguliranju razine inzulina u krvi. Upravo zbog toga u trenutcima kad divljate po stanu i tražite nešto slatko, uzmite žličicu cimeta i pomiješajte ga s vodom. Popijte ga i pričekajte minutu ili dvije. Vaša ovisnost bi se uskoro trebala smiriti. Dovoljno je da izdržite tri dana i već ćete primijetiti ogromne razlike u potrebi vašeg tijela za šećerom.

Jako zanimljivo, zar ne? Moramo ovo isprobati. Ne možemo još tvrditi sami da ovo funkcionira, ali obećajmo da ćemo probati!

Ako želite, pogledajte intervju na engleskom za više detalja 🙂

 

[AdSense-A]
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close