Fitness i zdravlje

[18+] Koliko dugo droga ostaje u tijelu?

[AdSense-A]

Ovaj sadržaj je namijenjen korisnicima koji su stariji od 18 godine. Ako ste mlađi od 18. Molimo vas da odmah zatvorite ovaj članak.

Frka a? Unatoč činjenici da je već pola planeta legaliziralo marihuanu, kod nas je još uvijek ilegalna konzumacija iste, te se moramo držati nekih određenih pravila. Ako vam je potrebna određena doza THC-a za odmor i relaksaciju, ili na žalost, zbog zdravstvenih problema, vjerojatno vas je uvijek zanimalo koliko zapravo dugo droga može ostati u tijelu?

Najpoznatiji testovi za droge će tražiti metabolite određenih droga u vašoj slini, urinu ili krvi. Metaboliti su molekule koje nastaju kao rezultat razgradnje tj. metabolizma, Primjeri? Malo ste duvali, tijelo je obradilo THC i sad postoje tragovi te razgradnje, koji se zovu metaboliti. Testovi upravo reagiraju na te metabolite, vi budete pozitivni, platite puno puno para kaznu i možda idete u zatvor.

A photo posted by BigMike (@bigmike) on

Uglavnom, da ne duljimo.

Kanabis: 7 do 30 dana u urinu, 90 dana u kosi, 14 dana u krvi.

Kokain: 3 do 4 dana u urinu; 90 dana u kosi; dan ili dva u krvi

Heroin: 3 do 4 dana u urinu; 90 dana u kosi; pola dana u krvi

LSD: Up do 3 dana u urinu; 3 dana u kosi; manje od 5 sati u krvi

MDMA: 3 do 4 dana u urinu; 90 dana u kosi; dan ili dva u krvi

Metamfetamin: 3 do 6 dana u urinu; 90 dana u kosi; do tri dana u krvi

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close