Lifestyle

MODA: 2017. u znaku Nike-a!

Nike je za 2017. pripremio otkačene modele Nike Dunk za koje vjerujemo da će zasigurno zapeti za oko brojnim našim čitateljima. Riječ je o modelima stvorenim prvenstveno za košarku i sportske aktivnosti, no svojim nesvakidašnjim dizajnom osvajaju i one kojima sport nije u primarnom interesu.

Kolekcija popularnih dunkerica u 2017. donosi lepezu modela u impresivnom novom ruhu, a odlikuje ih savršena prilagođenost na sve stilove, posebice street style. Odlična se kombiniraju s trapericama i ležernim stilom. Nike Dunk modeli razlikuju se po visini tenisice, a ove godine nose se tenisice visoke do gležnja. Era modela nalik Air Jordan tenisica, stoga se, ponovno vraća u modu.

Nikeovi su modeli od kože s perforacijama koja omogućuje lakoću i prozračnost, a donji dio napravljen je od gumenog fleksibilnog džona s Nike Zoom postavom za stopala. Uz to, Nike Dunk modeli sjajno izgledaju! Kolekcija će biti dostupna na policama širom svijeta, a cijena se kreće od 130 do 150 američkih dolara (od 765 do 880 kuna).

Donosimo vam neke od modela koji će zasigurno zavladati u ovoj godini.

[AdSense-A]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

[AdSense-A]

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close