Kulturnjak

Kako uloviti curu koja je izvan tvoje lige

Nekada se isplati riskirati “friend” zonu, dugo upoznavanje u kojem joj se počinjete sviđati, barem tako kažu znanstvenici sa Sveučilišta u Austinu, Texas.

U njihovom istraživanju, došli su do zaključka kako su parovi koji su završili zajedno relativno brzo nakon upoznavanja vrlo slični u razini atraktivnosti i ljepote. Oni parovi koji su bili prijatelji prije nego su završili zajedno, vrlo često su vrlo različiti u razini ljepote. Zvuči grdo, ali nažalost, tako to ide.
[AdSense-A]

Drugim riječima, seksi komad Ivana i prosječan Marko u velikom brojem slučajeva biti će prvo prijatelji prije nego Ivana primijeti dobre osobine Marka i odluči kako će biti zajedno 🙂

Dugo upoznavanje omogućuje drugoj osobi da vidi druge odlične osobine koje se baš nisu pokazale kroz površan prvi pogled. Prema dr.Hunt, što će vas više osoba upoznati, to će vas više voljeti, naravno ako ste osoba koja ima dobre osobine.

Najbrži način da uletite zonu u kojoj će vas početi primjećivati jest da se nekako ugurate. Idete s prijateljima u kino? Pozovite je. Idete na klizanje? Eto prilike.

Pazite samo da ne pretjerate s prijateljevanjem. Stručnjaci kažu, ako nakon 17 mjeseci truda niste zajedno, nikad ni nećete.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close