Lifestyle

Najgori savjeti za muškarce: 5 stvari koje kod “dejtanja” treba obavezno izbjegavati

Začudo, kad god zatrebamo nekakav savjet stručnjaci su svud oko nas, svi se razumiju u sve, a na kraju obično ispadne da u biti niko nema pojma o ničemu. No, kad su u pitanju žene, priča postaje još interesantnija jer naravno da ne postoji onaj koji ih nije imao stotine, lomio srca, razarao brakove i u sitnim se satima hvalio svojim brojnim ljubavnim podvizima. Baš se takvi najčešće osjećaju odgovorni udijeliti pokoji “savršen” savjet koji će već sljedeću baciti s nogu i dovesti je do toga da se zapita gdje si zapravo bio sve ove godine. No, budimo realni, jer činjenica je da savršen savjet ne postoji, već se je kod ophođenja s ženama potrebno uvijek prilagođavati situaciji, pratiti određene znakove i na njih reagirati u pravo vrijeme. No, bilo kako bilo, savjeta će uvijek biti, a ovo su neki od njih koje bi defintivno trebali zaboraviti istog trena.

[AdSense-A]

Samo budi svoj

Aha, i kako je to funkcioniralo do sad? S obzirom da ti je današnje štivo ovaj tekst, rekli bismo da biti svoj u tvojem slučaju baš i ne pali. Ok, no to ne znači da moraš biti “fejker”, pretvarati se da si netko tko nisi, već da budeš najbolja moguća verzija sebe, osoba koja radi na ispravljanju svojih mana i vješto koristi svoje jače strane. Svi imamo mane, no, to ne znači da se moramo ogoliti pred svakom koja pristane izaći s nama i odmah joj otkriti sve, jer to bi joj na prvu mogao biti preveliki zalogaj.

Za prvi put je izvedi u kino

Vjerojatno ne postoji gluplji savjet kud izvesti djevojku na prvi “dejt” od toga da je izvedeš u kino. Kao prvo, ako si upoznao djevojku koja je pristala izaći s tobom, onda teško da znaš kakav žanr filmova voli, a možda i bitnija stvar je ta da bi se na prvom sastanku trebali upoznavati, a ne sjediti u udobnim foteljama, trpati se kokicama i eventualno gledati jedno drugog. Razmisli o mirnijem mjestu koje će vam pružiti šansu za razgovor i uvid u to da li ste uopće simpatični jedno drugom.

Pusti je da podmiri svoje račune

Još jedan iz riznice “vrhunskih” savjeta koje smo često mogli čuti. Da, sad kad je napokon pristala na izlazak s tobom i napokon imaš šansu da se poigraš s nekim drugim osim sa samim sobom, najpametnije je da joj izbrojiš stavke sa računa i kažeš joj da podmiri svoj dug. Slobodno, ako želiš ispasti škrtac i vratiti se druženju s “Desankom Šakić”. Budi muško i ako si je već pozvao na druženje, isprsi se  i plati.

Čekaj kraj izlaska za poljubac

OK, nije ni to loše, ali čemu čekati kraj izlaska za prvi poljubac ako osjetiš da za to postoji šansa i ranije tijekom večeri. U stvari, ako trebaš čekati kraj izlaska da bi je poljubio, budi siguran da se večer ne odvija na način na koji bi se trebala odvijati. Jer ako se oboje osjećate opušteno u zajedničkom društvu i imate osjećaj da ste “kkliknuli”, onda stvarno nema razloga da se prvi poljubac ne dogodi i ranije tijekom večeri.

Da bi te žene primjećivale, moraš imati gomilu para

Još jedna zabluda s kojom se često tješe oni neuspješniji među nama kad su u pitanju žene. Naravno da postoje i žene (ali i muškarci) kojima je to najvažnija stvar, ali vjerujte da vam je bolje da vas takve ne žele, jer vam to stvarno ne treba u životu. No, bitno je da veliku većinu djevojaka ne zanima koliki vam je konto u banci ili kakav automobil vozite, već isključivo vaša osobnost i kakva ste ustvari osoba. I zato je bitnije da poradite na sebi i svojoj osobnosti, da budete zanimljiv sugovornik, zabavna i pozitivna osoba, nego da vozite “bijesnu pilu”, jer u tom slučaju, barem ćete biti sigurni zbog čega ste joj zapeli za oko.

[AdSense-A]

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close