Tech

Zagreb je do nedjelje prijestolnica video igara: Pogledajte što nudi ‘Infogamer’! (VIDEO)

Zagreb je ovih dana prijestolnica video igara. Najveći svjetski i domaći proizvođači sudjeluju na Infogameru, koji u svom petom izdanju prelazi iz kategorije najvećeg gaming sajma u jugoistočnom dijelu Europe u jedan od najvećih gaming sajmova u čitavoj Europi.

Velika novost u sadržaju ove godine čitava je jedna dvorana posvećena indie game developerima iz čitave Europe i regije čije se predstavljanje očekuje u iznimno velikom broju kao i predstavljanje prvih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji.

Sajam se održava u četiri paviljona (8, 8a i 9 i 11a)  Zagrebačkog velesajma na površini većoj od 12.000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti 100-tinjak izlagača a biti će igrivo čak više od 500 igračih jedinica.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close