Hedonizam

Poject Gotham – 45 metara luksuza kao stvoreno za “Viteza tame”

Iako su ljetne radosti iza nas, to ne znači da oni malo bolje “potkoženi” nisu preselili u nešto toplije krajeve ili se pripremaju za novu sezonu tražeći nove luksuzne morske igračke u kojima će nam sljedeće sezone blokirati pogled na otvoreno more. Kako luksuzna brodogradilišta savršeno razumiju svoju klijentelu, za očekivati je da nas svako malo iznenade novom vizijom supeluksuznih jahti za kojima će “sliniti” čak i oni bogataši koji si mogu priuštiti sve što požele. Jedna od takvih kreacija je i najnovija superjahta nizozemskog brodogradilišta ICON Yachts koja je nastala u suradnji s dizajnerskim studiom ER Yacht Design.

icon-yachts-project-gotham-3

Pod nazivom Project Gotham, krije se nekoliko modela koji će biti u potpunosti prilagođavani budućim vlasnicima, a u standardnoj konfiguraciji, ovo opako morko plovilo nudi prostor za 10 gostiju u pet luksuznih kabina, od kojih se vlasnički apartman nalazi na glavnoj palubi, a četiri manja apartmana za goste u nižoj palubi. Uz to, jahta nudi i smještaj za deset članova posade u nešto skromnijem izdanju.

Naravno, kod proizvodnje su korišteni najkvalitetniji materijali, pa će sve koji će imati sreću boraviti na njoj u svakom trenutku okruživati 45 metara čistog luksuza, vrhunska tehnologija i sve ostalo što se može poželjeti kad se nalazite na otvorenom moru ili ste usidreni u nekoj od svjetskih jet-set destinacija. Nažalost, teško da će se naći mjesta i za nas obične smrtnike.

icon-yachts-project-gotham-2

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close