Lifestyle

Nova studija: Gameri imaju više seksa od ostalih muškaraca!

Ako je vjerovati nedavno provedenom istraživanju, unatoč uvriježenom mišljenju da se gameri nikada ne odvajaju od svojih računala i konzola te im nevirtualne žene spadaju u sferu znanstvene fantastike, čini se da upravo ta skupina ima najaktivniji seksusalni život.

Zanimljivo, ovo istraživanje provedeno je na preko 2000 britanski žena te su bile zamoljene da prvo svog partnera svrstaju u neku od ponuđenih kategorija (poput gamer, hipster, štreber, roker, tata…), a potom ocijene koliko su zadovoljne svojim seksualnim životom te na kraju kažu koliko puta tjedno budu intimne s partnerom.

Gotovo 80% ispitanica izjasnilo se zadovoljnima kad je u pitanju zadovoljavanje njihovih seksualnih potreba, a pokazalo se da kategorija gamera sa svojim partnericama je u prosjeku intimna šest puta tjedno. (hipsteri – dva puta, štreberi – tri, rockeri – dva, tate – jednom u dva tjedna…).

Zanimljivo, također je utvrđeno da većina gamera (59%) na prvo mjesto stavlja užitak partnerice, a tek onda svoj. Bravo gameri!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close