Birtija

Čini se da znamo zašto svi ti klaunovi, no kako im stati na kraj?

Manija jezivih klaunova, stigla je i u Hrvatsku. U više gradova su prijavljeni manijaci koji odjeveni u klaunove noću plaše ljude i djecu pa je morala reagirati i policija. A u Americi je morao reagirati čak i McDonald’s te privremeno povući svog klauna Ronalda dok se situacija ne smiri!

Zlokobni klaunovi pojavili su se i u Osijeku. U ponedjeljak navečer dvojica dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela su pobjeći osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti. Čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klaunova na osječkom području. Nakon ovog napada počele su priče da je klaun već viđan u posljednjih nekoliko dana na osječkom području, ali i da se pojavio u Tenji. Jezivi klaunovi navodno su viđeni i u blizini osnovne škole u Bjelovaru, Petrinji te u blizini Varaždina.

Inače, trend jezivih klaunova traje već dva mjeseca, a nove fotografije i snimke se stalno pojavljuju, no nitko sa sigurnošću ne može ni reći o čemu se točno radi. Nama ipak nešto govori da bi se moglo raditi gerila marketinškoj kampanji za remake filma “It” (Ono) o strašnom klaunu Pennywiseu koji u kina stiže iduće godine.

Budući da su se klaunovi počeli pojavljivati u Hrvatskoj nas zanima vaše mišljenje kako ovoj maniji stati na kraj? Čini se da su, kao i u svijetu, mnogi i kod nas odlučili uzeti pravdu u vlastite ruke! Je li nasilje odgovor na ovakvo ponašanje? Ako je zaista riječ o marketingu nama se nimalo ne sviđa!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close