Lifestyle

Kako vas brade čine privlačnije ženama

Ako volite svoje lice glatko poput bebine guze, vrijeme je da to promijenite i slušajte stručnjake jer navodno, puštanje brade je nešto najbolje što možete učiniti za vaš seksualni život. I kada mislimo brada, mislimo na pravu veliku mušku bradu.

Prema australskom istraživanju na 8,520 žena, kojima je prikazano 16 muškaraca u različitim stadijima brada, od obrijane, nekoliko dana stare, 10 dana stare i 14 tjedana stare – one vole brade.

Žene su morale ocijeniti svakog muškarca po tome koliko im se općenito sviđa, koliko im se kratkoročno i koliko im se sviđaju na nekoj duljoj relaciji.

Istraživanje je pokazalo kako bi dužina veze trajala s dužinom brade, dok im kratkoročnu vezu nije bilo bitno dužina brade.

Pretpostavka je da brada označava zdravog muškarca, što pak znači da će duže moći uzdržavati obitelj i kako je pravi alfa muškarac. Bez brige, to ne znači da će vas odmah htjeti strpati u brak i da će nastati vaše male kopije, ali da imate više šanse nego golobrada konkurencija, imate.

Zato, brijače aparate i žilete na neko vrijeme pospremite u ladicu!

A ako ste nas već odlučili poslušati i pustiti bradu predstavljamo vam novi trend koji kod nas još nije uzeo ozbiljnijeg maha te nismo sigurni dali uopće i hoće. Ukratko, radi se o nakitu za bradu. Pogledajte prvu kolekciju talijanske dizajnerske tvrtke posvećene bradatim muškarcima koji svoju ekscentričnost vole pokazivati na sofisticiran način.

Vaše mišljenje o novom trendu?

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close