KamasutraTech

‘Robot Sex Festival’ uskoro u Londonu!

Pisali smo nedavno (i objavili video!) o tome kako je robot razvalio ženu u seksu, a sada nam se čini da smo time samo najavili Međunarodni kongres o ljubavi i seksu s robotima koji će se 19. i 20. prosinca održati u Londonu. Održavanje istog eventa zabranjeno je u Maleziji gdje je prvotno bilo planirano da će se održati.

Konferencija će se baviti mnogim temama vezanim uz cyber seks, cyber seks pomagala, a bit će predstavljeni i humanoidni roboti spremni za interakciju s posjetiteljima. Organizatorica, dr. Kate Devlin, smatra da je stiglo vrijeme da se istraže novi pristupi u robo-seksualnosti te dodala kako smatra da će roboti uskoro postati naši seksualni partneri!

sex-robot

Dok se mnogima sama ideja seksualnog odnosa sa strojem čini nevjerojatnim ili odbojnim neki stručnjaci tvrde da će seks s robotima do 2050. godine biti češći nego što je to seks između dva ljudska bića. Živi bili pa vidjeli!

robot3

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close