LifestylePutovanja

Provedite Noć vještica u dvorcu Grofa Drakule! Besplatno!

Airbnb, vrlo popularna stranica za rezervaciju smještaja, za vas je pripremila ludu ponudu! Naime, dvoje će sretnika Noć vještica provesti u dvorcu Grofa Drakule u Transilvaniji!

Kao i u romanu Brama Stokera iz 1897. godine gosti će u dvorac Bran stići fijakerom, a sve ostalo što slijedi biti će iskustvo koje će pamtiti do kraja života! Prije večere u velikoj blagovaonici gosti će (točnije – samo vas dvoje) imati priliku istražiti 57 soba dvorca, kule, hodnike, stubišta i skrivene prolaze, a kada zađe sunce nitko vam ne garantira da ćete jutro dočekati među živima. Je li dovoljno dobar razlog da riskirate taj što će Airbnb pokriti i sve troškove dolaska u Transilvaniju? Uključujući i avionske karte!

Kako se prijaviti?

Ako još niste prijavite se preko ovog linka na Airbnb (a ako i jeste učinite to ponovno da bi ostvarili popust od 30 dolara kod prve rezervacije): Airbnb registracija i popust!

travel-resources9

Na ovom linku do ponoći 26. listopada prijavite se za osvajanje besplatnog noćenja na noć vještica u Drakulinom dvorcu. Jednostavno je, sve što trebate učiniti je odgovoriti na pitanje; Što biste učinili kada biste se s Grofom Drakulom susreli oči u oči u nekom od odaja njegovog dvorca?

Sretno vam bilo!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close