Birtija

Hulk, najveći pitbull na svijetu je dobio štence. Cijena? Samo 350.000 kn

Vjerojatno ste već imali prilike naletjeti na video snimke predivnog pitbulla Hulka, dobroćudnog diva težine od čak 80 kila! Marlon i Lisa Grennan su pitbull treneri i vlasnici tvrtke za treninge psa čuvara. Njihov Hulk je jedan od najpoznatijih pitbullova na planetu, što nas ni malo ne čudi.

Obitelj Grennan živi na svojem imanju sa sinom Jordanom od 3 godine čiji je Hulk najbolji prijatelj. Možda vam čudno izgleda i vjerojatno se bojite same pomisli od pitbulla te težine, no Hulk je upravo najbolji primjer kako pasmina pitbulla nije agresivna, već se razvije i odgoji ovisno o svojem vlasniku. No, u ovom slučaju, priča nije o tome, već od osam štenaca predivnog Hulka koji svaki vrijedi visokih 50 tisuća dolara, tj. oko 350.000,00 kn po štencu. Zašto tako skupi štenci? Pa Hulk je najpoznatiji i najveći pitbull na svijetu, evo zašto 😉

hulk-pas3

hulk-pas4

hulk-pas5

hulk-pas2

hulk-pas6

hulk-pas7

hulk-pas8

hulk-pas9

hulk-pas10

hulk-pas11

hulk-pas12

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close