Film i serijeKulturnjak

Gledajte novu sezonu ‘South Parka’ potpuno besplatno!

Vrijeme je za novu sezonu South Parka? Kultna animirana serija kreatora Treyja Parkera i Matta Stonea doživjela je i dvadesetu sezonu, a mi vam donosimo gdje je možete pratiti.

Prva epizoda ‘Member Berries’ emitirana je na Comedy Centralu polovinom prošlog mjeseca, a od tada su prikazane još tri epizode! Sve su dostupne na službenoj web stranici South Parka!

Trey i Matt veliki su zagovaratelji ideje besplatnog preuzimanja glazbe, filmova i serija pa na spomenutoj stranici možete pogledati i svaku epizodu South Parka koja je ikada izašla u javnost! Nova će sezona imati deset epizoda, a dotaknut će se i teme predsjedničkih izbora u SAD-u.

Očekuje se i nastavak igrice “South Park: The Stick of Truth” koji nosi urnebesni naziv “South Park: The Fractured But Whole”, čija je distribucija najavljena za prosinac ove godine.

South Park se emitira od 1997. godine, a dvije godine poslije, izašao je i dugometražni animirani film “South Park: Bigger, Longer & Uncut” koji je bio nominiran za prestižnu Akademijinu nagradu “Oscar” u kategoriji najbolje originalne glazbe.

Ako ste spremni za novu sezonu vrijeme je da krenete s prvom epizodom, koju je već pogledalo preko 3,5 milijuna fanova! Uživajte!

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close