Kamasutra

Evo koliko točno trebate čekati seks u vezi

Jedan sastanak? Dva sastanka? Trinaest sastanaka?

Kada se krenete viđati s nekim, jedan od najvećih problema je kada je vrijeme za prvi seks. Društvo nalaže nekoliko sastanaka (barem 3), baka govori nakon braka, a vaš penis bi odmah. Zato je tu znanost, koja je pokušala objasniti dilemu.

Prema anketi na Match.com stranici, parovi koji su čekali 5 sastanaka, obično su bili 35% sretniji od onih koji su to uradili na prvom sastanku. Prema tome, držite ga u gaćama barem neko vrijeme kako bi potakli iskru.

Ovo su rezultati ankete, a prema istraživanju na 2000 parova, čim dulje čekanje donosi jaču vezu među parovima, i to čak za 20% od onih koji su odmah krenuli s prakticiranjem. Budući da je ovo ipak 2016. godina i čekanje je staromodno, vratimo se mi na ovo do 5 sastanaka.

Matematičar Robert Seymour i socijolog Peter Sozou, pokazali su kako barem malo čekanja prije seksa omogućuje muškarcu da se dokaže te će sam seks biti bolji. Očito je sve u genetici.

Na kraju, bez obzira što ovi podaci govore, vi najbolje znate kada je vrijeme za seks s djevojkom, a to je kada ona kaže da je vrijeme.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close