LifestyleTech

Espresso aparat koji je zapravo mašina bolida F1? Postoji, naravno!

I to onog bolida iz devedesetih? Ma naravno da postoji! Ekipa entuzijasta koja se prozvala ‘Super Veloce’, kako je za očekivati – i sami veliki zaljubljenici u Formulu 1, odlučila je ostalim ljubiteljima brzine i kave diljem svijeta ponuditi nešto što će spojiti obje ljubavi – Formula 1 espresso aparat!

fi-kafe-aparat-02

U svaki je aparat uloženo mnogo truda i vremena te se izrađuju ručno, a koriste se materijali poput titana, karbonskih vlakana, aluminija i 18 karatnog zlata. I vama je palo na pamet; ‘Pa koliko teže ovi aparati?’. Na dobrom ste tragu! I do 35 kilograma, a najlakši, karbonska izvedba, teži 21,5 kilogram!

Ako je suditi prema njihovom reklamom videu i žene će biti oduševljene ovim proizvodom (Nama se jako dopala glumica – zna li netko o kome se radi?).

Zanimljivo, i pravim obožavateljima brzine i motora zasigurno vrlo simpatično, modeli ovog aparata za kavu dolaze u izvedbi od 8, 10 ili 12 ventila!

 

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close