BrzinaTech

Ovaj robotski traktor će promijeniti život seljaka i uzgoja hrane zauvijek!

[AdSense-A]

Case IH, proizvođač opreme za agrikulturu proizveo je bezobrazno nabrijan robotski traktor koji samostalno obrađuje velike količine zemlje 24 sata dnevno! Traktor je to koji ne treba vozača, koji je vođen kompjutorskim programom i koji je isprogramiran da olakša život seljaka!

robotski traktor2

Ovaj traktor iz budućnosti je predstavljen u Iowi u Americi. Od kad je predstavljen, oduševljava ljude diljem planeta sa svojim mogućnostima. On nema kabinu i ne zahtijeva da ga netko nadgleda dok ore, sije ili plovi, a sve to obavlja s ugrađenim kamerama, radarom, GPS-om i računalom koje s naprednim programom brine da se sav posao odradi na vrijeme i s maksimalnom preciznošću.

waexi0sk51immuqokgmf

Nakon što farmer GPS-om definira svoje polje, kulturu koju gore uzgaja i način na koji će se ta kultura obrađivati, program sam detektira koji su mu zadatci, tako da farmeri u pravilu mogu odmarati i kontrolirati više vozila istovremeno. Naravno, moguće ga je nadograđivati s raznim dodatcima kako bi bio što korisniji.

Ovaj stroj je budućnost. Malo tehnikalija. 419 konjskih snaga, maksimalna brzina 50 km/h. Cijena? Još se ne zna, ali omogućit će mnogima da jednostavnije i brže obrađuju zemlju, te će izbjeći sve nezgode i nesreće koje se događaju na poljima. Što kažete, jeste li spremni za budućnost?.

 

 

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close