BrzinaLifestyle

Tko je ovdje lud? Upoznajte tjunirani Maybach – Scaldarsi Emperor za 1.1 milju £

Neki novi ludi tuner je preradio Mercedes Maybach u zvijer od 888 konja obložen zlatom i s cijenom višom od 10 milijuna kuna, tj. 1.1 milijun britanskih funti. Ime? Emeperor I. Proizvođač? Scaldarsi.

Ovo čudo od automobila u svojoj osnovnoj formi Maybacha slovi za automobil najviše klase luksuza i udobnosti. Mala luksuzna limuzina koju si mogu priuštiti samo najbogatiji. Njemački dizajn i njemačka estetika minimalizma, čistih linija i nenametljive raskoši u ovom automobilu je zanemaren. Scaldarsi je malo drugačiji tuner.

scaldarsi-emperor-i-12

scaldarsi-emperor-i-20

Ne znamo kako bi komentirali ovu ljepotu. Od 24 karatnog zlata koje se nalazi na felgama, na završetcima ispuha, na kvakama i po radnim djelovima interijera, čak 76 različitih vrsta drva koje možete birati za unutrašnjost i 16 različitih boja karoserije.

Po mašini nisu previše dirali. Okrenuli su se nekome tko zna raditi svoj posao. Brabus. 6.3 litre twin-turbo V12. 888 konja. Težina automobila 2,3 tone. Ubrzanje od 0 do 100kmh 3.7 sekundi.

scaldarsi-emperor-i-11

scaldarsi-emperor-i-15

scaldarsi-emperor-i-19

scaldarsi-emperor-i-18

scaldarsi-emperor-i-16

scaldarsi-emperor-i-10

scaldarsi-emperor-i-9

scaldarsi-emperor-i-2

scaldarsi-emperor-i-1

scaldarsi-emperor-i-3

scaldarsi-emperor-i-4

scaldarsi-emperor-i-8

scaldarsi-emperor-i-7

scaldarsi-emperor-i-6

scaldarsi-emperor-i-14

scaldarsi-emperor-i-5

scaldarsi-emperor-i-17

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close