Kulturnjak

Još nekoliko dana do početka najluđeg #Forestland festivala!

Kolovoz je već tradicionalno rezerviran za najluđi party ljeta. Početkom najvrućeg mjeseca u na sam sjever Hrvatske nam stiže Forestland. Ostalo nam je samo nekoliko dana do početka 4. izdanja #Forestland festivala!

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektronske glazbe.

Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland.

“Pripremili smo čak tri pozornice na kojima nastupa preko 50 DJ umjetnika iz cijelog svijeta. Dolazi nam DJ iz Meksika, dvojac iz Pariza, u petak je tu talijanski DJ Alex Kenji. Iz Kanade stižu glavne mega zvijezde Dzeko&Torres, a tu su i brojni regionalni DJ-i, od Hrvatske, Mađarske do Slovenije” rekao nam je Saša Mikac, DJ, ali i organizator.

“Festival ove godine traje jedan dan više, imamo novu pozornicu, a glazba neće stati od četvrtka u 16:00 sati, pa sve do nedjelje u podne kad je i službeno kraj” nastavio je Saša. “Ukupno ćemo imati preko 160kW glazbene snage, rasvjeta je još bolja i jača, a šuma je gušća nego prošle godine.” 
Festival službeno počinje u četvrtak 4. kolovoza u 16:00 sati, a ulaznice možete nabaviti na www.forestland.hr ili na www.ticket2go.hrsustavima. U Čakovcu su ulaznice dostupne u Arcusu, u Varaždinu u Barfly-u, dok u Sv. Martinu možete kupiti u Martin’s Bar-u!

(c) Klemen Stular
(c) Klemen Stular
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close