Kamasutra

4 mjesta koja ne biste smjeli dirati za vrijeme seksa

Odličan seks je mješavina napaljenosti, spontanosti, istraživanja i naravno, njezinog pristanka. I kada je to sve povezano, postoje mjesta koja bolje ne dirati kako ne biste upropastili trenutak. Provjerite koja su to mjesta kako bi i dalje ostali vladar seksa.

1.Cerviks

Ako za vrijeme seks dodirujete njezin cerviks, nešto nije u redu i moglo bi biti bolno za nju. Cerviks je ustvari kanal koji spaja maternicu s vaginom. Vagina se zapravo “produžuje” tako što se maternica povuče kada je djevojka napaljena, pa ako ste preskočili predigru, to bi mogao biti razlog nelagode kod nje.

2. Vrh klitorisa

Klitoris, a pogotovo vrh klitorisa je pun nervnih završetaka, što može biti nelagodno kada navalite na to mjesto, pogotovo ako je već jako napaljena. Ako osjetite da joj smeta, usredotočite se manje na sam vrh klitorisa.

3. Anus

Ako niste podmazani, preskočite. Analne igru zahtjevaju dosta zagrijavanja, pa i pomoć lubrikanata. Analni otvor je toliko mali da nekada je i prst preveliki, a kamoli ako ste obdareni dolje.

4. Stopala

Prema istraživanjima, čarape mogu povećati napaljenost i seksualni potencijal. Pa ako već nosi čarape prije seksa, ostavite ih na njezinim nogama kako ne biste upropastili trenutak.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close