Kulturnjak

Forestland – festival u srcu Međimurja kojeg morate posjetiti ovog ljeta

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se zajedno gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektroničke glazbe

 Taj idealni scenarij itekako je moguć ako se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. Na prostoru od preko 20.000 m2, u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland.
13521991_1130881420303691_8660627941781343268_n

U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

Ove godine glavni headlineri su kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident DJ`s Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći.

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim dodatnim danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24×3 odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu glavnu pozornicu“Forestland” i prošlogodišnji hit “Beach stage”, moći uživati i na popularnoj after party pozornici po uzoru na Boiler room – #Forestroom stage na kojem će se zasigurno dočekati lude rasplesane zore i najljepši izlasci sunca.

13508900_1125669794158187_239990448270563820_n

Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju. Tuborg i Somersby i ove će se godine pobrinuti za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

I zato nemojte dvojiti gdje ćete provesti prvi produženi vikend u kolovozu, jer s najavljenih 50-ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, najbolji techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i elektroniku te najluđim aferpartyjima zapakiranim u najljepši mogući šumski scenarij i pozitivnom vibrom očekuje vas zasigurno najoriginalniji ljetni festival u Hrvatskoj.

Ulaznice su po cijeni od 100 kn za 3 dana festivala dostupne na www.forestland.hr

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close