Kamasutra

5 načina kako obrezivanje penisa utječe na vaš život

Dosta muškaraca nema izbora što se tiče obrezivanja njihovog penisa. Jednostavno ih roditelji odvedu nekom “stričeku” u bijelom i kad je gotovo na sladoled. Neki pak muškarci to urade zbog higijene dok drugi samo zbog estetike. Bilo kako bilo, obrezivanje možda i nije tako loša stvar kada se uzmu u obzir “poboljšanja”.

1. Možete duže…

Jedno veliko istraživanje je pokazalo kako obrezani muškarci mogu duže izdržati u seksu, točnije u prosjeku 20 sekundi. Nije baš tako veliko poboljšanje da se odmah idete obrezati, ali morali smo napisati.

2. … ali može i ona

Dansko istraživanje je pak pokazalo kako žene koje imaju seks s obrezanim muškarcem trebaju više vremena da dostignu orgazam. Prema tvrdnjama većine njih, obožavaju kada osjećaju višak kožice kako se trlja po njezinoj vagini. Opet, to ne vrijedi za sve žene.

3. Manja šansa da dobijete rak

Obrezani muškarci imaju manje šanse da će dobiti rak na penisu ili prostate. Rak na penisu se može razviti zbog spolnih bolesti koje nakupe ispod kožice.

4. Sigurniji od spolno prenosivih bolesti

Prema CDC-u, američkoj agenciji za bolesti, manja je šansa da ćete dobiti spolnu bolest ako ste obrezani. To objašnjavaju činjenicom kako se kožica može oštetiti za vrijeme seksa pa bolesti poput HIV-a lakše uđu u vaš krvotok.

Naravno, obrezivanje nije rješenje za zaštitu.

5. Kondomi ne ispadaju

Kožica može biti uzrok vašeg stalnog padanja kondoma. Naravno i mali penis, ali u to ne ulazimo.

Obrezani penis bolje drži kondome i troši se manje vremena na kontrolu gumice.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close