Birtija

Zločeste učiteljice – 1. dio

Vratimo se na kratko u školske dane. Uočili smo prve naznake brade na našim obrazima, ostavili najdraži autić na stolu jer je došlo vrijeme da odrastemo i krenemo u školu po prvi puta kao muškarac. Cure su nam odjednom vrlo zanimljive, ali nekako pucamo na nešto zrelije.

Maštanja počinju za vrijeme školskih satova, ali u ovom slučaju učiteljice su te koje imaju nešto drugo u planu. U ovoj galeriji predstavit ćemo vam najzgodnije učiteljice koje su ulovljene u tim ostvarenim maštarijama i koje će zbog toga ostat zauvijek zapamćene.

>> Zločeste učiteljice – 2.dio

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_7bIk6_640_41-w625

Cameo Patch, prava dama za početak. Uhićena kada je imala 29 godina zbog oralnog seksa s 17-godišnjim učenikom. Policija se angažirala kada se pročulo da je to obavila već na prvom sudaru.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_01-w625

Amy Northcutt i njezin muž, Justin Northcutt, uhićeni su nakon što je otkriveno da su nagovarali 16-godišnjeg učenika na grupni seks.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_02-w625

Christina Oliver, kao 24-godišnja učiteljica uhićena je nakon što su zabrinuti roditelji primijetili da se njihov 16-godišnji sin čudno ponaša (možda se previše smješkao za vrijeme ručka op.a.).

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_04-w625

Amy Beck, 33 godine,učiteljica engleskog i majka troje djece, očekuje sedmogodišnju kaznu za “učenje” oralnog seksa 14-godišnjeg učenika.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_05-w625

Elizabeth Stow, kao 26-godišnja učiteljica engleskog i bivša kandidatkinja za miss Teksasa, Elizabeth se zanijela ipak malo previše budući da je optužena za seksualne odnose sa čak trojicom svojih učenika.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_06-w625

Amy McElhenny, 25-godišnja učiteljica španjolskog, optužena je za odnose s 18-godišnjim učenikom. Dobna granica u državi Teksas je 18 godina, ali po zakonu zabranjene su veze između učitelja i učenika.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_07-w625

Amber Jennings, 30 godina, uhićena je nakon što je slala svoje gole slike i filmiće 16-godišnjem učeniku. Odslužila 2 godine uvjetno.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_08-w625

Christiane Scarlett, 40 godina, jedna je od rijetkih koja je ušla u malo ozbiljnije probleme budući da je rodila sina tada 17-godišnjem učeniku nakon dvije godine skrivene veze.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_09-w625

Autum Leather, 24 godine i prava S&M obožavateljica, uhvaćena je nakon seksa s 16-godišnjim učenikom.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_10-w625

Cara Dickey, 29 godišnja učiteljica i dvojnica Ani Kurnikovoj, vjerojatno je najluđa na ovoj listi budući da je stupila u vezu s 14-godišnjakom. Veza je otkrivena nakon što je pronađena kako spava u autu ispred trgovačkog centra.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_11-w625

Christine Marie Johanson, uspjela se izvući sa samo jednogodišnjom kaznom zatvora iako je kao 35-godišnjakinja zavela 20 godina mlađeg učenika.

female_teachers_accused_of_having_relationships_with_their_students_640_12-w625

Beth Geisel, prvo je izbačena iz škole u New Yorku zbog veze s 16-godišnjakom, a nakon toga i iz škole na Floridi zbog očijukanja s trojicom jednako starih učenika. Kasnije se opravdavala s činjenicom da su bili predražesni.

…za ostatak učiteljica pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close