Kamasutra

Najbolje poze za seks u troje i grupnjak koje morate zapamtiti

[AdSense-A]

Ako ste dovoljno sretni ili ste dovoljno bogati da pronađete djevojku koja će biti zainteresirana za seks u troje, ili ako imate najboljeg frenda s kojim imate tradiciju da zadovoljavate cure, ili vam je djevojka zainteresirana za istraživanje sa svojom prijateljicom, bolje vam je da ste promislili malo o pozama u kojima bih ste se mogli naći!

Seks u troje je vrlo rijetka pojava u kojoj sudjeluje homosapiens, no iako rijetka, češće se događa u rano proljeće, za vrijeme ljeta i za vrijeme raznih blagdana koje ljudi slave. U nekim kulturama je najnormalnija stvar da muškarac ima više žena, te da uživa u svom haremu svakodnevno, dok je u nekim kulturama čak i sam čin masturbacije kažnjiv smrću. S obzirom na to da kod nas još nije do toga došlo, masturbacija i seks u troje su još uvijek legalni, te vas pozivamo da u njima uživate. Ako vam to vaša religija dopušta, naravno.

A u slučaju da se nađete, pripremili smo vam pet najboljih poza za seks u troje koje smo isprobali i koje djeluju, ali postoji par caka. Shvatit ćete sami iz slika 😉

lanac sreće

Lanac sreće

Oralac jedna drugoj, plus doggy za tebe. Vrhunska poza, a najvažniji dio toga je onaj vizualni. Od pogleda na njenu guzu i sebe u njoj, a onda na dva predivna ženska tijela koja uživaju jedno u drugom, ma čudo… Za muškarce uistinu nešto posebno. Samo pripazite da niste na nekim tabletama. Ovo je poza koja bi vam mogla biti zadnja, ako ste slabog srca.

u potrazi za g

U potrazi za G točkom

Ovo je vrhunska kombinacija za sve sudionike ovog odličnog grupnjaka u kojem ste se našli. Vi ste u doggy pozi duboko u njoj, ona liže svoju prijateljicu koja leži ispod nje i istovremeno vama liže yaya, ali i njoj klit. 69 i doggy zapravo. Vrlo je zanimljiv djevojkama jer imaju puna usta sebe, međusobno uživaju, a vi ste se nekako prikrali sa strane i još vas obrađuju obje. Uf. Ova je vjerojatno i najbolja poza, ako ste jedan od onih koji vole da im se cure brinu oko yaya. Strašno orgazmična poza u kojoj ćete ovoj s kojom lupate doggy pronaći G točku.

trostruki-oralac

Trostruki oralac

Ti ležiš, ona ti siluje facu svojom guzom i vaginom, a istovremeno se sa svojom najboljom prijateljicom bori koja će te imati cijelog u ustima. Ovo je jedna od najboljih poza za predigru i mnogima će se sviđati. Ne, pardon, mnogi će ovo obožavati, a još više njih za ove će stvari i potrošiti obiteljsko bogatstvo. Ode sve u Honduras. Oprez momci, postoji velika mogućnost da ćete svršiti više puta. Nema veze, kad se to dogodi, samo promijenite pozu i krenite s nečim novim i luđim.

dupla-penetracija

Dupla penetracija

Vjerojatno prva poza koja vam padne na pamet kad se sjetite grupnjaka, a da ste u igri s najboljim prijateljom. Nevažno je kako se ponašate, nije važno da li se gledate, ali hej, ako tvoja jaja dodirnu moja, ili ako me slučajno s tim penisom dotakneš, ubit ću te, majkemi. Drž se svoje rupe i ne gledaj me u oči! Da, shvatili ste. Ova poza je više namijenjena djevojkama jer više u njoj uživaju. Za muškarce ovo baš i nije nešto, osobito zbog ovog drugog muškarca. Igra dominacije baš i nema smisla onda, zar ne? Svejedno, ovo je vrlo česta poza na swingerskim partyjima, pa bi bilo dobro da ju uvježbate.

magični-guzman

Magični Guzman

Nema tu neke filozofije. Ovo je poza koja će biti vrlo česta. One se ljube, a ti opet doggy. Ako su lijepe, uživaš, ako nisu, žmiriš i uživaš. Poza je vrlo važna za muškarce jer smo vizualni tipovi i rijetko koja scena je bolja od dvije djevojke kako nježno izmjenjuju poljupce. Baš za kraj.

 

[AdSense-A]

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close