Lifestyle

Deset stvari koje bi svaki muškarac trebao znati

Stalno nas zatrpavaju informacijama kakvi bi moderni muškarci trebali biti. Pustimo te priče iza nas i razmislimo što bi to točno svaki macho muškarac trebao znati. U ovu kategoriju ne pripada čitanje žena, uleti i umijeće u krevetu, jer to ipak ovisi od osobe do osobe, već one prave stvari koje bi trebale biti osnovne stvari jednom kada počnu rasti brkovi. Ako niste imali priliku naučiti, internet je pun savjeta koji vam mogu olakšati učenje.

Odabrali smo 10 stvari koje bi trebali znati, iako znamo da većina vas to sigurno zna. Ostali, što čekate?

Upaljačem otvoriti pivu

Konačno ste stigli na mjesto gdje ćete roštiljati, izbacili ste hladnu gajbu iz automobila i nitko nema otvarača? Od silnih muškaraca nitko ne zna otvoriti pivu bez svog šminkerskog otvarača? Upravo zato baš vi trebate znati otvoriti pivu s upaljačem.

Upaliti vatru

Nastavimo u istom tonu. Otvorili ste svima pive, postali ste macho alfa mužjak na roštilju i gle čuda, nitko ne zna napraviti vatru za roštilj. Vjerujemo da bar netko ima upaljač jer statistički mora biti pušač među vama ( ili pušačica), ali svejedno netko treba znati pripremiti vatru kako bi se na njoj moglo ispeći meso. Opet, to ste vi koji po svemu preuzimate inicijativu na vašem druženju. Sve solo cure već lagano gledaju prema vama i vašem umijeću.

Roštiljati

Imate pivu, imate vatru koja je nadopunjena ugljenom ili briketima, i sada kada ste sve to napravili, možete i ispeći sve što je pripremljeno. Piletina se peče tako, ćevapi toliko, povrće toliko – sve to vi znate i svima cure sline kada gledaju kako se znalački radi roštilj. Detaljnije o tome u nekom drugom članku, jer u ovom ćemo samo o glavnim stvarima koje bi muškarac trebao znati.

Sklopiti namještaj

Selimo se u udobnost sobe i jednog zanata za kojeg se očekuje da znamo iz prve, a to je sklapanje namještaja. Zamislite sramotu da vas djevojka pozove kako bi joj sastavili novi radni stol, a ti ne znaš niti okrenuti uputstva. Zato kada god imate priliku da nešto sklopite, ne zovite meštra, već pokušajte sami.

Jednom rukom otvoriti grudnjak

Za ovo treba malo iskustva, ali osnovne pokrete možete savladati gledajući barem jedan video na yobituju.

Odabrati vino

Bijelo, crno, slatko, kiselo… Nikako pogoditi koje vino ide uz koju hranu, uz koju prigodu. Za to ipak treba malo iskustva, ili opet znanje interneta, ali znanje kako odabrati vino je znak da ste pravi muškarac sa stilom. Nekom drugom prilikom ćemo se pozabaviti ovom temom, a ako izlazite nekuda s djevojkom slobodno se pripremite surfanjem po svemogućem internetu.

Zamijeniti gumu

O ovome nećemo puno jer nema veće sramote od neznanja zamjene gume. Sve što vam treba je dizalica, odvijač i naravno, rezervna guma.

Namjestiti TV programe

Nitko od vas ne traži da znate postaviti električne instalacije po kući, ali znati namjestiti tv programe je nešto bez čega ćete teško moći u životu.

Otkloniti insekte

Pauk, stonoga, komarac, muha, mrav… Od vas se očekuje da ste gospodar kuće i što se tiče svih gmižućih, puzajućih i hodajućih bića manjih od zamorca. Zato, prebolite strah od paukova i zgrabite to biće koje plaši vašu djevojku.

Složiti koktel

Ok, ovo možda i nije najobaveznija stvar koju trebate znati, ali vjerujte nam, slaganje koktela je instant način da se svidite curi. Kome ljepše nego njoj kada joj donesete Cuba libre na ljetnoj terasi. Teško da će vam ostati dužna.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close