Lifestyle

Macho odabir top 5 tankih novčanika koje si možete sami pokloniti

Budimo realni, u današnje vrijeme kartica i pametnih telefona s čipovima za plaćanje, više nema potrebe za nespretnim debelim novčanicima koji su nam pogotovo tijekom ljetnih mjeseci više smetali u džepu, nego bili od neke koristi. Da, u posljednje vrijeme hit su tanki novčanici u kojima možete ponijeti sve svoje kartice i nekoliko velikih novčanica, a koje gotovo da nećete primijetiti u džepu traperica ili laganih ljetnih hlača, niti će vam na bilo koji način ometati kretanje. Kako smo se i mi počastili jednim takvim primjerkom i ostali oduševljeni svim prednostima koje nudi ovakav mini novčanik, smatramo kako se radi o idealnom muškom poklonu, pa vam iz tog razloga donosimo naš odabir top 5 muških tankih “spremišta” za novac i kartice.

[AdSense-A]

Trim Wallet

trim-wallet

S 3mm debljine, Trim Wallet je idealan odabir za one koji ne vole velike stvari koje će im smetati u džepu. Možete odabrati između verzije u saffiano koži ili koži koja je tretirana procesom biljnog bojenja, a svaki novčanik sadrži pretinac za novac, te jedan pretinac za deset kartica, kao i horizontalni pretinac za karticu koju najčešće koristite. Za ovaj novčanik morati ćete odvojiti oko 30 dolara.

 

Picker`s Wallet

Whipping-Post-Mojave-Picker’s-Wallet

Ako imate frenda kojem je glazba u krvi i koji se gotovo nikad ne odvaja od gitare, onda je ovaj novčanik kao stvoren poklon za njega. Proizveden od kvalitetne Full-grain kože, ovaj tanki novčanik osim pretinaca za kartice i novac, ima ušiven i mini pretinac za trzalicu koji će dobro doći svakom tko voli probirati žice. Frenda ćete moći razveseliti već za prihvatljvih 30 dolara.

 

Traywax

Screen-Shot-2015-08-28-at-18.04.55

Za sve one čiji ekstremni životni stil ne dopušta da uz sebe nose osjetljive stvari, već trebaju nešto ekstremno izdržljivo, nešto što će podnijeti svu torturu kroz koju prolazi ili se samo žele isticati iz gomile, tvrtka Trayvax ima idealno minimalističko riješenje kako ne bi morali brinuti za svoje kartice ilinovac. Minimalistički novčanik izgledom više podsjeća na nešto što spada u standardnu opremu specijalnih postrojbi, nego na obavezan muški stilski dodatak. S cijenom od 30 dolara, ovo je najotporniji tanki novčanik u tom cjenovnom rangu.

[AdSense-A]

Capsule Minimalist Wallet

capsule-minimalist-wallet

Napravljen od kvalitetne kože, Capsule Minimalist novčanik još je jedan novčanik koji dolazi s dva pretinca za kartice, od kojih je jedan za više kartica, a drugi za karticu koju najčešće koristite. Ono što je različito, je pametni dizajn “remena” koji drži nočanice, s čime se uklanja nedostatak tankih novčanika zbog kojeg je ponekad teško pohraniti nočanice u pretinac. No, nedostatak mu je nešto viša cijena koja se kreće oko 75 dolara.

 

Axess Wallet

Axess-Slim-Front-Pocket-Wallets-5

Napravljeni od kvalitetne talijanske kože, Axess novčanici imaju dovoljno pretinaca da ponesete sve svoje kartice i novac koji vam u svakom trenutku trebaju. Dolaze u nekoliko boja, a svaki novčanik ima i po jedan pretinac za kartice koji blokira RFID signal za beskontaktnu razmjenu podataka kako bi se spriječio bilo kakav pokušaj elektronskog džeparenja, dok ostali pretinci ne blokiraju RFID signal kako bi mogli skenirati kartice koje često koristite bez vađenja iz novčanika. Novčanici dolaze u 6 različitih modela i tri boje, a cijena im se kreće oko 25 dolara.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close