KulturnjakPovijest

5 bizarnih fotografija koje “dokazuju” kako je moguće putovanje kroz vrijeme

Kada bi vas netko pitao da li je putovanje kroz vrijeme moguće, što biste im odgovorili? Dok su mnogi pokušavali, zasad možda i nije, ali sudeći po ovim dokazima, nekima je to možda uspjelo. Provjerite koji su to i sami odlučite da li ćete vjerovati ili ne.

5. Kinesko-švicarski sat

127

Ne tako davne 2008. godine otvorena je grobnica u Kini u kojoj je pronađen minijaturni sat na kojem je ugravirana riječ “Swiss”. Znanstvenicima još uvijek nije jasno kako se taj sat našao u 400 godina neotvorenoj grobnici.

4. Nepoznata dama s mobitelom


Gledajući dodatne scene filma “The Circus” s Charlie Chaplinom iz 1928. godine, uočila se nepoznata dama kako razgovara na mobitel. Neki tvrde kako nosi nešto što joj pomaže da bolje čuje, ali opet, ona razgovara s nekim. Izgleda kao normalna osoba iz današnjeg doba.

3. Hipster

38

Ova fotografija datira iz 1941. godine s otvaranje nekog sajma. Entuzijasti putovanja kroz vrijeme odmah su reagirali budući da osoba izgleda kao hipster iz današnjeg vremena. Ima majicu s kapuljačom, majicu s logom i modernu kameru u ruci.

2. Rudolph Fentz

47

Rudolph je navodno nestao bez traga 1876. godine. Naravno, to ne bi bilo čudno da se nije opet pojavio 1950. godine. Fentz se materijalizirao usred ulice u New Yorku gdje ga je udario automobil te je preminuo na mjestu. Policija je bila u čudu budući da su mu u džepovma pronađene novčanice koje su datirale iz stoljeća prije.

1. Čudak na slici

57

Jedan par je gledao staru knjigu kada su naletjeli na čudnu fotografiju iz 1917. godine. Na njoj je prikazana grupa ljudi i jedna osoba koja se nikako nije uklapala u nju. Frizura i odjeća nikako nije odgovarala tom vremenu, što je uz čudne poglede ostalih na fotografiji probudilo sumnju u putovanje kroz vrijeme.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close