Birtija

ZNANSTVENO DOKAZANO! Muškarci koji piju pivo su bolji u krevetu!

Ako ste prirodni pivopija, onda ste već i sami prepoznali pozitivan učinak omiljenog nam soka od hmelja na vaš seksualni “performans”. Ta prekrasna i ukusna tekućina koju konzumiramo u raznim društvenim ritualima poput slavlja rođendana, vikend izlazaka s ekipom i na večerama s prekrasnim ljepoticama odlična je za vaše raspoloženje, vaše zdravlje, ali i za vaš seksualni život!

Ne, ovo nije kampanja za Ožujsko, omiljenu nam Medvedgrad pivnicu ili za Heineken. Tvrdnja da “muškarci koji piju pivo su bolji u krevetu” je znanstveno dokazana tvrdnja koji ju dr. Kat Van Kirk u svojem istraživanju ljudske seksualnosti uspješno dokazao!


cure-piju-pivo

Pivo može odgoditi preranu ejakulaciju

Ako vam se znalo dogoditi da ste prebrzo “došli”, pivo će vam pomoći! Fitoestrogeni koji se nalaze u pivu će vam pomoći da odgodite svršavanje te da trajete duže, omogućavajući i njoj da u vama uživa duže!

Tamno pivo će vas raspoložiti za seks

Zanimljiva činjenica o tamnom pivu koje rijetko ko zna jest to da sadrži puno više željeza nego svjetlo pivo. Zbog toga, povećava broj crvenih krvnih zrnca i poboljšava cirkulaciju u području prepona, omogućavajući bržu i snažniju erekciju. Ako se planirate zabavljati cijelu noć s vašom dragom, svjetlu pivu zamijenite crnom!

S pivom možete duže bubati

Prema istraživanju provedenom u Italiji na institutu “Fondazione di Ricerca e Cura”, jedno pivo dnevno će smanjiti za čak 31% mogućnost srčanog udara ili bilo kakve kardiovaskularne bolesti! Znači, pivo u kombinaciji s bavljenjem sportom će vam dati kondiciju i zdravlje da izdržite cijelu noć! Pa sad vi nama recite da to nije dobar razlog da vas vaša ljepotica pusti ponedjeljkom na nogomet s dečkima, ali i na par pivica nakon treninga.

cure-piju-pivo2

Guinness je super kad vas boli trbuh

Najpoznatija crna piva na svijetu, Guinness, je zapravo vrlo zdrava za vaš želudac. Osim što je bogata u vitaminima i mineralima, s naglaskom na visokim količinama vitamina B, crne pive imaju odlične probiotičke kvalitete. Smanjit će vam naduvenost i nećete se za vrijeme seksa osjećati ko bačvica!

Postoji pivo za bolji performans u krevetu!

Nismo sigurni da li znate, ali postoji pivo kojem je primarni cilj da budete bolji u krevetu! Zaboravite na Viagru, nabavite pale ale imena “50 Shades of Green”. Proizvođači Innis & Gunn, garantiraju da će vas njihovo pivo pretvoriti u boljeg ljubavnika. Prema dr. Kirku, ginseng, ginkgo biloba i damiana u toj pivi će pojačati seksualnu želju, ubrzati protok krvi u vašem tijelu, ali i omogućiti povećanu stimulaciju živčanog sistema!

Prema tome draga gospodo, živjeli!!!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close