Kamasutra

Pet stvari koje se događaju s našim penisom kada starimo

Možda ste upravo sada u naponu vaše snage, mislite kako vas ništa ne može zaustaviti, ali nažalost tu je onaj najveći neprijatelj svih ljudi – starenje. Nije na redu samo naše zdravlje, naborana koža, kosa koja posjedi, već će starenje imati učinke i na nešto što najmanje želimo, na vaš penis.

Neće se to dogoditi sutra, neće se to možda dogoditi još dugo vremena, ali morate biti spremni za ono što slijedi.

Pad

Kako ćete se približavati sedamdesetim godinama, vaši mišići će biti sve slabiji i slabiji. Nažalost to vrijedi i za one koji drže vaš penis ponosno kao jarbol. Kako ćete stariti, vaš će penis svake godine biti bliži dnu wc školjke kad sjednete na nju.

Sada postoje i tretmani koji vam mogu pomoći da nikada ne osjetite hladnu vodu wc školjke, ali kada mi dođemo do tih godina, nadamo se kako će već biti izmišljena besmrtnost.

Skvrčenost

Kao prvo, ako dobivate na kilama, vaš će trbuh to učiniti za vas i sakriti vašeg mališana. Ako već neće trbuh, to će učiniti godine. Nije kod svakog taj omjer smanjena isti, ali sigurno je kako ćete izgubiti na dužini.

Razvučenost

Kroz godine igranja nogometa, košarke, trčanja kako bi skinuli taj višak kilograma, vaš penis je slobodan i skače lijevo desno kao djevojke na zumbi. Za vaš penis to je trauma koja će doći do izražaja kada ostarite i to u obliku razvučene kožice. Ako želite, botox može pomoći. U obliku igle. U vaš penis. O da.

Erektilna disfunkcija

Nažalost 30 milijuna muškaraca ima problem s ED i postotak raste s godinama. Najčešće se to opisuje kao srčana bolest penisa budući da je oporavak sličan. Morate jesti pravilno, vježbati i sve će biti u redu. Vrlo je bitno da uvijek pazite na vaš penis kako vas ne bi izdao baš kad je grupnjak u staračkom domu. Ajme sramote i materijala za trač.

Teži problemi

Nažalost, s godinama dolaze i teže bolesti poput bilo što vezano uz prostatu, tumor testisa ili čak tumor penisa. Budite pametni i posjetite tu i tamo doktora kako vas vaš vjerni pratilac kroz život na kraju ne bi iznevjerio.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close