Kulturnjak

Posljednji, ali i najbolji trailer za novi James Bond: SPECTRE je tu!

Ljubitelji serijala Jamesa Bonda već jedno vrijeme željno iščekuju novi nastavak, James Bond: SPECTRE, koji bi po svim najavama i očekivanjima trebao biti jedan od najboljih Bondova svih vremena!

U novom nastavku Bonda i dalje glumi odličan Daniel Craig, mišičav i elegantan Britanac koji unatoč svojim godinama održava odličnu figuru i mami uzdahe mnogih djevojaka diljem planeta. Ikona kakva je, u Bondu uvijek ima i nešto za muškarce, a da nisu eksplozije, skupocjeni automobili i najmodernije oružanje. Da, da, u pravu ste, to su Bond djevojke! U novom Bondu dolazi nam uz poznatu Monicu Belluci i Stephanie Sigman, predivna crnokosa Meksikanka koja tek mora dokazati ovu čast koja joj je pružena. Novi Spectre izgleda odlično, a svježe objavljen trailer je zadnji u nizu koji će vam objasniti mnoge detalje koji su vas do sad zanimali.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close