Kamasutra

Ova orgazmična čarobna gljiva navodno kod žena izaziva vrhunski orgazam!

Djevojke su blažena bića, to oduvijek tvrdimo. Izgleda da je majka priroda pronašla način kako da ih drži vesele i nasmijane cijele dane! Ova gljiva imena “Dictyophora” dar je s nebesa! Navodno sve žene koje ju pomiriše doživljavaju šok u mozgu i kemijski izazvan brutalan orgazam kakav im rijetko koji muškarac može priuštiti!

Prema istraživanjima, više od polovice žena koje su pomirisale ovu gljivu doživjele su orgazam. 2001. godine u “The International Journal of Medicinal Mushrooms” se prvi put spominjalo da bi ova gljiva mogla imati takva svojstva, a od onda iskusne žene diljem planeta uživaju u njezinom mirisu.

gljiva

Ako je želite nabaviti za svoju djevojku, moramo vas razočarati. Još je nema u dućanima kod nas, a jedino raste na vulkanskom području na Havajima! Ako ste dovoljno ludi, sjednite na avion i skočite po par komada za vašu dragu. Što ti je poklon za godišnjicu veze, ha?

Jedino moramo napomenuti da postoji mala briga za nas. Ako će se naše ljepotice zabavljati ovom gljivom i uživati bez nas, pa dobro gdje je naša jeb*na gljiva?????????

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close