Brzina

Novi Audi TT 2016 je divlja mini verzija starije zvijeri R8

Treća generacija Audi TT-a je pred vama. Da previše ne okolišamo, pređimo na one sitnice koja nas uistinu zanimaju. U njega se ugrađuje sad već standardni 2.0 litarski četverocilindraš osnaženi poznatim turbo punjačem koji u TT verziji daje čak 220 konjskih snaga.

audi-tt-20168

U TTS verziji situacija je malo drugačija, obzirom da isti motor razvija čak 292 konjske snage. Rezultat? Audi TT 2016 leti za samo 5.3 sekunde do 100 km/h, a u TTS verziji 4.6 sekundi.

audi-tt-20167

audi-tt-20162

Jedini mjenjač kojeg Audi ugrađuje u TT jest šest stupanjski S tronic mjenjač s dvostrukim kvačilom, uz standardni quattro pogon na sve kotače. Također, u novi TT se ugrađuje i “drive select vehicle dynamics system”, sistem koji se brine za stabilnost pri visokim brzinama, ali i štiti vas od neiskustva, tj. od samoga sebe. Specifično za sistem jest činjenica da se s njim možete poigrati i složiti si svoj TT kako da reagira na papučicu gasa, skretanje, točku u kojoj se mijenjaju brzine itd.

 

audi-tt-20166

Dodatna standardna oprema koja će vas oduševiti je novi virtual cockpit sistem od čak 12,3″ na kojemu je prikazan brzinomjer, okretomjer, ali i navigacija te ostali sustavi koji su važni za vozača. Neusporediv je osjećaj kojeg novi TT pruža za vozača, obzirom da je puno naučio od starijeg brata R8.

Novi zaslon direktno je naslijeđen i daje osjećaj skupoće i kakvoće kakav je do nedavno bio rezerviran samo za kupce luksuznog R8 modela.

Uz to, grijana sportska sjedala izrađena od kombinacije kože i Alkantre omogućuju vrhunski sportski osjećaj, a ravno odrezani upravljač s multifunkcijskim tipkama će vam svakog dana nacrtati osmijeh na licu.

audi-tt-20165

audi-tt-20164

Za kraj, pogledajte novu reklamu i krenite sa šparanjem. Novi Audi TT će vas koštati samo 330,000.00 kn. Naravno, pričamo o osnovnom modelu.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wzZW4mXFLho

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close