Kulturnjak

George Miller najavio, dolaze nam još dva Mad Max filma!!!

George Miller, legendarni redatelj Mad Max serijala filmova u svojem zadnjem intervjuu za TopGear.com izjavio je odlične vijesti!! Dolaze nam još dva Mad Max filma! Miller je opisao priču i puno zanimljivosti o problemima koji su ih zadesili od početka snimanja Mad Max: Fury Road filma.

Mad-Max-Fury-Road-Tom-Hardy-George-Miller

Jeste li znali da su ga pokušali snimiti čak tri puta u zadnjih deset godina? 2001. godine počeli su snimanje s Mel Gibsonom, no onda se dogodio 9/11 i Blizanci su pali. Zbog toga je valuta dolara pala i izgubili smo 70% budžeta.

Nakon toga, kad smo se oporavili, krenuli smo snimati u Australiju, no onda nas je tek zahvatilo čudo. Kiša. U Australiji je prvi puta u 15 godina padala kiša. Nismo imali drugog izbora nego da selimo cijelu ekipu u Namibiju, u Afriku.

maxresdefault

“Na kraju smo od toliko raznih komešanja imali dovoljno materijala da razvijemo dva kompletna scenarija. Trenutačno razgovaramo s Warner Bros studijom o tome koji ćemo scenarij sljedeći iskoristiti. Nisam siguran što će se sljedeće desiti”.

Fury Road smo snimali osam mjeseci. To je dugo! Jako dugo! Svaki dan na suncu i pijesku, okružen glasnim automobilima i ludim eksplozijama čovjeka promjeni. Sljedeći film želim da bude malo mirniji. Bez previše divljaštva, ali u Mad Max poznatom stilu.”

Kako se nama čini, prijeti nam opako dobra zabava!!!!

 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close