KamasutraLifestyle

8 jednostavnih savjeta kako biti puni samopouzdanja blizu djevojaka

Samopouzdanje je vrlo seksi za djevojke. Autorica knjige za žene R. Don Steele i sama je napisala kako žene ne vole muškarce koji izgledaju kao da će pobjeći ako krene tučnjava, već one koji izgledaju kao da su tu da štite i skrbe.

Jednostavno rečeno, ako želite osvojiti djevojku, pokažite vašu uvjerenost da ste vi muškarac za nju i da ste spremni biti tu za nju. Nije da trebate započeti tučnjavu, već morate izgledati da imate dovoljno veliko samopouzdanje da je završite.

Kako baš svi nemaju taj zastrašujuć pogled u licu, potrebno je malo vježbanja kako bi ispravili svoj guard prema van. Zato smo pripremili 8 jednostavnih savjeta koji će vam podići samopouzdanje blizu djevojaka.

1.Hod

“Žene će vidjeti vaš hod kroz prostoriju” kaže Steele. Nema vam druge nego da poradite na vašem držanju kada hodate. Morate izgledati kako da vam je stvarno stalo do izgleda, a ne kao da vam je baš danas najgori dan na svijetu. Jedan od bitnih savjeta – usporite vaš hod. Ljudi puno samopouzdanja ne trčkaraju kroz prostoriju. Bitno je da ne pomiješate geganje bez cilja i lagane šetnje.

2. Gledajte je u oči

Ako vam gledanje u njezine oči predstavlja problem i radi toga postanete nesigurni u sebe, gledajte je u usta kada govori. Ona neće znati razliku.

3. Primite kompliment

Ako vam ona kaže kako joj se sviđa vaša frizura, budite kul i prihvatite kompliment smiješkom i jednostavnim “Hvala”. Nije potrebno da se odmah razveselite i počnete ispitivati zašto joj se sviđa frizura i priča iz povijesti vaših frizura iz mladosti.

4. Pravilo 48 sati

U slučaju da vam je djevojka dala broj, javite joj se u roku 48 sati. Ako prekoračite to vrijeme, vjerojatno će misliti da ste se prestrašili ili se jednostavno igrate srednjoškolskih dopisivanja.

5. Skrivajte negativnosti

Kada pričate o sebi, držite se pozitive. Držite se vaših prednosti i pričajte o onome što volite.

6. Pravilno sjednite

Uvijek sjednite tako da ste pod kutem od 90 stupnjeva prema njoj. Ako ste u restoranu, sjednite prvo mjesto do nje, ne preko nje. Okrenite se uz kuka prema njoj.

Djevojke ne vole direktan pristup, dok bi im se vaše otvaranje ispred nje moglo tako činiti. Pravi samopouzdani muškarac bi trebao dati tu slobodu djevojkama, neka one odluče kada će se okrenuti prema njemu.

7. Budite direktni

Ako je želite otpratiti kući, recite to, a ne da izmislite neki glupi razlog i onda hodate pored nje kao mumija. Ako je poželite poljubiti, to učinite. Nemojte pitati je ćete emocionalni trenutak pretvoriti u spoznaju da ćete je poljubiti, što opet i nije tako dobro.

8. Slavite njezin uspjeh

Samopouzdan muškarac se ne boji uspjeha suprotnog spola. Upravo sada je sve više uspješnih žena koje jako dobro znaju što žele. Ako pričaju s tobom, onda sigurno postoji razlog zašto su vas odabrali i vaše samopouzdanje bi trebalo biti na vrhuncu.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close