LifestyleSport

13 brilijantnih životnih lekcija Michaela Jordana!

Michael Jordan nije samo jedan od najvećih sportaša svih vremena, već i osoba koja je dugi niz godina inspiracija mnogima. Donosimo neke važne životne lekcije koje će vam dati snage da na raznim poljima u životu budete još ustrajniji, a time i sretniji te zadovoljniji!

“Ako pokušavaš nešto postići bit će prepreka. One su uvijek tu, ali prepreke vas ne smiju zaustaviti. Ako naiđete na zid, ne shvaćajte ga kao prepreku zbog koje morate odustati – shvatite zid kao uspon, tada se samo trebate preko njega. Ako se ne možete uspeti, prođite kroz njega, a ako ni to nije opcija – pokušajte ga obići. Uvijek ima načina!”

78670227

“U karijeri sam imao preko 9000 promašaja, izgubio sam gotovo 300 utakmica, 26 puta sam promašio šut za pobjedu… ali svakog sam puta pokušavao iz nova… i zato sam uspio!”

michael-jordan-bulls

“Talent donosi pobjede, ali timski rad i inteligencija osvajaju prvenstva.”

“Mogu prihvatiti neuspjeh, ali ne mogu prihvatiti da ni ne pokušam.”

“Odustaneš li jednom to prelazi u naviku. Nikad ne odustaj!”

jordan_090828

“Moj je otac znao reći da nikada nije kasno da učiniš nešto što želiš i nikada nećeš znati možeš li, ako ni ne pokušaš.”

“Negativnu situaciju uvijek pokušaj pretvoriti pozitivnu!”

michael jordan and his chicago bulls 23 jerseys 23 home white jerseys

“Granice su, baš poput straha, često samo iluzije.”

“Budite vjerni igri i igra će biti vjerna vama. Ako uložite napor to će vam se vratiti. To nije tako samo u sportu već i u životu.”

“Uvijek ćeš imati svojih uspona i padova, ali nikada ne odustaj od ciljeva koje si postavio. Tada ti nitko ne može reći da se nisi dovoljno trudio.”

19 May 1998: Michael Jordan #23 of the Chicago Bulls dunks the ball during a Eastern Conference Finals game against the Indiana Pacers at the United Center in Chicago, Illinois. The Bulls defeated the Pacers 104- 98.

“Od svakog ulaganja očekujte dvije stvari: zabavu i zaradu!”

“Svi možemo letjeti, kad skočimo svi smo u zraku – samo što neki lete duže od drugih.”

384413-ed606b36-d56e-11e3-a788-f9855f7e436a

“Nikada nisam izgubio utakmicu, samo mi je ponestalo vremena!”

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close