Kamasutra

Znanost dokazala kako žene žele seks jednako koliko i muškarci

Koliko god da se mi pravimo pametni i želimo dokazati našim boljim polovicama kako je seks najbolja stvar na svijetu, sve pada u vodu ako iza nas nisu znanstveni dokazi. Zato se jako veselimo kada se dokaže nešto što nam ide u korist, pogotovo kada je vezano uz muško-ženske odnose i sam seks. Najnovije istraživanje pokazalo je kako žene jednako žele seks koliko i muškarci i došlo je vrijeme da to prestanu skrivati od nas.

Kindara, aplikacija za plodnost, postavila je nekoliko pitanja 500 žena o njihovim željama. Neki rezultati su bili očekivani, poput veće želje za emocionalnom vezom za vrijeme seksa od muškaraca. Čak četvrtina žena odgovorila je kako im je dobra predigra pokazatelj dobrog seksa.

Ono što nas zanima u ovom istraživanju je odgovor na pitanje koliko žele seks. Više od polovice je odgovorilo kako nisu zadovoljne s količinom seksa te žele više, dok je 75% njih odgovorilo kako bi htjele više od 3 seksa tjedno. Čak 13% bi željelo seks više od 6 puta na tjedan.

UNILAD-Kindara-chart4

Ipak, koliko god dokazi bili na našoj strani, dovesti svoju ženu do završnog čina seksa nekada zna biti trnovit put i zbog toga nam se čini kako zapravo ne žele seks toliko koliko i mi. Nažalost, taj problem je druga strana medalje te čekamo trenutak kada će znanost izbaciti rješenje i za to. Tko zna, možda je rješenje iza ugla.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close