Brzina

VIDEO: Koliko izbjeglica stane u jedan kombi?

Cijeli svijet trenutačno ima pogled uperen u Europu i u novu emigrantsku krizu koja se s Bliskog Istoka preselila u naše dvorište. Stotine tisuća emigranata bježi iz ratom pogođene Sirije, ne znajući hoće li dočekati svjetlo dana, hoće li preživjeti i kako će nastaviti svoj život u miru. Ne želimo ulaziti u rasprave o tome trebamo li ih udomiti, trebamo li im pomoći i kako ćemo to učiniti, obzirom da je javnost opasno podijeljenih mišljenja i stavova. U zemlji u kojoj trenutačno ratuje pet različitih frakcija ali svi u ime istog Boga, narod više ne zna na čiju stranu da se bori i bježe glavom bez obzira na neko sigurno mjesto. Nekoliko desetaka tisuća Sirijaca je uspješno doputovalo do Europe, unatoč svim problemima koji su ih snašli na putu. Nakon što su rasprodali sva svoja imanja, razni kriminalci i mafijaši koji već imaju uhodane rute za švercanje ljudi po Europi doćekali su ih raširenih ruku i ponudili im svoje usluge prijevoza za samo nekoliko tisuća eura po glavi. Pitamo vas, što mislite, koliko izbjeglica stane u jedan kombi?

Na snimci s Austrijskih autocesta možete pogledati jednu jako zanimljivu situaciju koja se dogodila prije nekoliko dana. Netko ozbiljno zarađuje u ovom ratu protiv terorizma. Ne možemo se odlučiti je li ovo smiješno ili tužno, ali je istinito. Prosudite sami.

https://www.youtube.com/watch?v=aCsIrbiPOzQ

 

 

Koliko ste ih nabrojali? Pogledajte drugi video i saznajte.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close