Lifestyle

Stvari koje možete raditi pred curom nakon 6 mjeseci veze

Mislite da ste jedini prolazili kroz probleme u početku veze? Možda to nisu problemi u pravom smislu, ali ipak postoje, te koji se izbjegavaju kako ne biste ispali mlakonja i papak. Saznajte stvari koje možete raditi pred curom nakon 6 mjeseci veze ili kad procijenite da vas voli dovoljno jako.

1. Kopati nos

Nakon šest mjeseci konačno ste se ohrabrili jer je taj svrbež u nosu stvarno nesnosan. Kada ona ne gleda, preuzimate rizik i gurnete kažiprst do drugog članka u nos. Nažalost, onda se taman okrene, ali budući da ste već jedno vrijeme u vezi, prelazi preko toga i oboje se pravite kao da se ništa nije dogodilo. Od sad nadalje vi ste vladar svoga nosa.

2. Otkrivanje svojih tajni

Kada ste sami, volite slušati Taylor Swift, gledati Ratkajeve, pizzu jesti prstima, pjevati pod tušem i čak pogledati “Transformerse”, i to u kinu. Naravno, to skrivate prvih šest mjeseci jer vi ste pravi macho muškarac koji jede malu djecu za doručak. Nakon šest mjeseci, vjerujete kako vas voli barem toliko da nešto i priznate. Krećemo s malim stvarima kako se ipak ne bi šokirala.

3. Pokazati bol

Prvih šest mjeseci muškarac u vezi ima toleranciju na bol kao do je građeni od samog ličkog kamena. Trpimo teške glavobolje bolje nego pjesme Tereze Kesovije dok padove i udarce primamo kao akcijski junaci iz osamdesetih – s osmijehom. U šestom mjesecu polagano priznajemo kako nas ubod komarca ipak boli, dok ona nadutost nije bila od vode, već alergijska reakcija na ubod ose.

4. Lagati

Budući da smo sigurni kako žene imaju senzore za laž, barem prvih šest mjeseci izbjegavamo lagati. Nakon tog vremena, vrijeme je za sitne laži: “Zašto se ne javljaš na mobitel? Zaspao sam!”

5. Pozirati goli

Kako moramo biti uvijek u najboljem svjetlu u početku veze, poziranje i glupiranje kada ste goli ne dolazi u obzir. Nema naginjanja ispred nje kada ste goli, nema šetnje kada je u sobi deset stupnjeva, nema skidanja gaćica odmah nakon kupanja, itd. Tek nakon tog vremena, možete goli sjesti na trosjed, staviti noge na stol i gledati tekmu.

6. Priznati da masturbirate

Priznajte, ako vas cura ostavi same u prostoriji na tri sata s laptopom i brzom internet vezom, kad tad ćete staviti ruku gaće i malo nategnuti pitona. Ali da bi to priznali, barem prvih šest mjeseci, nema šanse. Opet, kada osjetite da vas dovoljno voli makar svakodnevno natežete kožicu, to ćete joj priznati. Ako imate sreće, ona će to priznati i vama i sve će super završiti.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close